Maminka.czPorod

Dojemné, syrové, lidské. Nahlédněte do největší galerie porodních fotek!

redakce 6.  5.  2021
Někdo se na to nedívá rád, ale pro spoustu rodičů je to dojemné připomenutí chvil, kdy na svět přišly jejich děti. V porodní galerii od specializovaných fotografů najdete spoustu emocí, bolesti, slz, radosti, blízkosti. Užijte si to.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Porodní fotografové, respektive fotografky, protože většinou jde o ženy, mají tradici především v USA, ale působí i v Holandsku a dalších zemích. Celkem má International Association of Professional Birth Photographers  více než 1100 členů ze dvaapadesáti zemí.  

Asociace každý rok vyhlašuje nejlepší snímky v několika kategoriích. Zároveň přináší i ty nejlepší z jednotlivých zemí. Dneska pro vás máme výběr toho nejlepšího pro rok 2020 – vítězové se vyhlašují vždycky na začátku roku, jde vlastně o snímky z minulého roku, ze země, kde se tomuto druhu fotek daří nejlépe, ze Spojených států. 

Nemáš děti? Jen jedno? Mateřství je citlivé téma. A všichni se stále ptají
Maminka roku: Ze slavnostního večera jsem odcházela dojatá!
Témata: Porod, Galerie, Porodnice, Rodiče, Císařský řez, Domácí porod, Porodní asistentka, Chci si rodit po svém, Colorado, Ambulantní porod, Regina, Edith, Fotograf, Rebecca, Luke, Morgan, Bolest, Esther, Happy Birthday, Dojem, Emoce, USA, Fresh, Maverick, Matti

Video