Nemocnice Břeclav, p.o.

3. 11. 2009 14:19
Ahojky těhulky a maminky..Za nedlouho se chystám k porodu v břeclavské porodnici,ale vůbec nevím,jak to tam chodí,jestli by mi někdo mohl poradit jestli si mám vzít pro jistotu plenky a nějaké oblečení pro malého...?Slyšela jsem,že tam mají všeho nedostek..!!!Děkuji za radu!
7. 11. 2009 22:14
Ahoj,já jsem rodila v Břeclavě 12.10.a můžu jen DOPORUČIT!!!!! Předporodní kurz na 1, přístup a péče v těhotenství na1, co se týče těhotenské cukrovky a informací na 1,péče těsně před porodem od porodních asistentek a doktorů, sester a anesteziologa no prostě VŠECH na VÝBORNOU!!!! Co se týče poporodní péče na šestinedělí o mě a na novorozeneckém o malou na 100%!!!! Paní primařka Bambasová má pod sebou skvěle sehraný team profesionálů. Co se týče plen a oblečení pro mimina tak, jsme tam dostávaly erár a pak jsme používaly pleny svoje až jsme měly děti u sebe. Já jsem se tu cítila skvěle. MAGDA.
kremlova28 29. 12. 2009 12:57
Rodila jsem zde loni v říjnu a musím říct, že péče a přístup na porodním i na šestinedělí byl skvělý. Byla jsem vyklepaná prvorodička, doslova hysterka a porodní asistentky byly strašně hodné. Můžu Břeclav doporučit.
15. 2. 2010 17:12
I když jsem měla gynekologa ve Zlíně, rodila jsem v Břeclavi. Spousta lidí mě od tohoto rozhodnutí odrazovalo. Myslím ale, že mluví za vše už to, že za měsíc tam jedeme rodit po druhé!
31. 3. 2010 20:53
Já jsem rodila v Břeclavi 2x a byla jsem vždycky spokojená . Měla jsem teda rychlé porody bez komplikací, na kterých se nedalo nic zkazit. Až na jednu věc - při prvním porodu mě po nástřihu zašívala "snad doktorka", která to provedla špatně a ještě se nade mnou hádala se sestrou, jestli šít doleva nebo doprava. Jinak porodní sestry jsou super, hodně pomáhají a jsou hodně v klídku, chválí. Na oddělení šestinedělí jsou taky moc příjemní a pomáhají jak můžou. Je fakt, že si musíte s sebou vzít oblečení pro sebe i miminko, protože se mi stalo, že jim nedovezlli prádlo a neměla jsem co na sebe. Zůstala jsem v zakrvácené košili od porodu A plenky pro miminko jsou taky samozřejmostí.
4. 8. 2010 21:27
Rodila jsem 30.6. v porodnici v Břeclavi a jsem moc spokojená. Jsem prvorodička a měla jsem docela obavy ani tak ne ze samotného porodu, ale z pobytu na šestinedělí. Personál byl ale skvělý. Sestřičky u porodu byly moc ochotné a milé a i přes menší komplikace jsem mohla být klidná, byla jsem v rukou profesionálního personálu. Rodila jsem sama a tak mi byly velikou pomocí. Pan doktor Bambas, který mě rodil, byl příjemný a nemůžu si na něj v ničem stěžovat. I jeho následná péče byla výborná. Celkově jsem s touto porodnicí spokojena a jestli se budu příště rozhodovat kde rodit, tak má volba bude Břeclav. Chtěla bych také poděkovat sestřičkám ze šestinedělí a dětského oddělení...
mateska 1. 1. 2015 16:09
Dobry den.Rodila jsem na Silvestra minuleho roku a muzu rict ze v zivote rodit v Breclave nebudu.Ale segra v Breclavi rodila a byla moooc spokojena.Tak jsem sla rodit taky a muzu jedine doporucit.... 1 dite jsem rodila u Milosu a bylo to tam jak na bezicim pasu (rok 2006) V Breclave jsou moc ochotny sestricky i p.Bambasova. Moc jsem se ji bala protoze jsem cetla nazory na p.doktorku a byla v pohode.Kdyz bych rodila jeste tak jedine Breclave
7

Video