Nemocnice Chrudim, a.s.

4. 10. 2009 16:02
Super přístup, krásné jednání
5. 11. 2009 17:14
A pujčí tam oblečky pro mimčo nebo se má vzít svý?
Mona 12. 1. 2010 12:55
Oblečky půjčují. Rodili jsme tam, jsem nadšená přístupem personálu, porodem, prostředím!!!! Ještě jednou díky! <3
20. 1. 2011 09:38
Nejlepší porodnice! Miminko hned u sebe, hodné a milé sestřičky, skoro domácí prostředí. Člověk si zde krásně odpočine. Doporučuji všem!!!
pettta 13. 6. 2011 16:39
Rodila jsem zde své dvě děti (2009,2011) a byla jsem pokaždé velice spokojená, citlivý přístup, klid, soukromí na porodním sále, péče na oddělení šestinedělí perfektní! Podpora kojení - sesřičky vám poradí a pomohou ve dne v noci. Krásné, příjemné prostředí a skvělý personál!!!
25. 10. 2012 19:58
Dobrý den, rodila jsem 2011, květen. Zkušenost ne úplně ideální, přitom jsem měla jen kladné reference. Začalo to celkem nevinně, měla jsem plánovaný porod kvůli slabší cukrovce.V den nástupu mi dokonce praskla voda, hned potom, co jsem vstala. Celý den mě nechali v silných stazích, neotvírala jsem se. Dali mi nějakou injekci na utlumení bolestí, stejně jsem vše cítila. Další den ráno bylo vše ráz na ráz. Najednou nebyl čas ani počkat 15 minut na manžela. Syn je v pořádku, ťukám, ale byl 26 hodin bez plodové vody, šla jsem okamžitě pod celkovou narkózu a císař. Dlouho jsem to psychicky nezvládala, ani fyzicky mi nebylo nejlépe. Nikdy jsem totiž neměla zranění, operaci, jiný pobyt v nemocnici, zase ťukám. Takže nevím, jak vypadaly porodní sály, vše šlo tak ráz naráz, že mě nenechali se ani sbalit, doposud mi tam někde "leží" červnová Maminka, s manželem jsme se viděli po narkóze, nenechali mi ho ani ten den předtím, nevím, jak vypadají porodní sály. Personál je velice milý, ochotný, najde se samozřejmě výjimka - např. starší sestra, která si již nejspíš nepamatuje, že miminka pláčou skrz koliku anebo cokoliv jiného, co se jim nelíbí aniž by jim musela něco ona udělat anebo první kojení. Pak se mi u jiné nelíbilo, že nás učili dávat umělé mléko přes malíček a jedna ze sester pak přede mnou synovi chrstla mléko z takové skleničky a divila se, že mléko blinká... Celkově jsem do hodnocení psala, že mají podstav a některý personál je značně podrážděn, přepracován. Jídlo bylo moc dobré.
Přese všechno nemohu soudit, zda něco podcenila porodnice - lékaři a nebo jsem byla výjimečným případem. Nejsem lékař. Ovšem velmi mě mrzí, že jsem si neprožila přirozený porod, když začátek byl spontánní... Možná podruhé
Meggi 3. 8. 2018 08:02
Rodila jsem zde své první dítě v roce 2017. Vybrala jsem si ji podle ohlas kamarádek a musím říct že naprostá spokojenost. Sestřičky i doktoři skvělí, odpovídali na všechny dotazy, měli se mnou trpělivost (strávila jsem na sále 24 hod), splnili můj porodní plán dle mých přání. Nakonec jsem sama svůj porodní plán zrušila, bo porodní bolesti byly příšerné, já se neotvírala, tak sem si nechala píchnout vodu, dítě se narodilo s omotanou šňůrou, takže bohužel dotepání pupečníku nebylo možné. Chtěla jsem si sama zvolit porodní polohu, ale na konci jsem už byla úplně mimo, takže sem proti umístění na kozu ani neprotestovala, i když mi to nebylo příjemné. A na oddělení šestinedělí opět skvělé sestřičky a doktoři, takže za mě rozhodně super a druhé dítě budu rozhodně rodit opět v Chrudimi
7