Přidat odpověď

30. 1. 2010 22:20
19.9.2007 ve 3:45 ráno mě praslka voda,doma. Nevěděla jsem co mám dělat,jelikož jsem byla prvorodička.Čekala jsem jak to bude probíhat a pokračovat dál.Čekala jsem doma zhruba do devíti dopoledne.Pak jsem vzbudila maminu,ta mi řekla že už rodím.Nějak zvlášť mě nic nebolelo a kontrakce bylo po 10min. Nakonec mě přemluvily a o půl druhé odpoledne jme jeli do Ivančic do porodnice.Tam mě přijaly vyšetřily a daly nahekárnu-pokoj.Byla tam vana,míče,perfektní postel,pult pro miminko a i celkem to tam nevypadalo jako na sále,ale byl celé to bylo spíš jako bych byla doma.......takové domáčtější.Porodila jsem až druhý den 20.9.2007 ve 4:35 ráno.Byla jsem už strašně unavená,protože celou dobu jsem nazamouřila oči.Díky unavě jsem špatně rodila,nebýt pana doktora který mě klečel na břiše,neporodila bych.Naštěstí vše dopadlo dobře,narodil se mě zdraví chlapeček.Neměla jsem nadstandart pokoj,ani jiny nadstandart.Doktoři aji sestřičky byli opravdu skvělí....jen bych vytkla jednu věc. A to že jsem byla na 1 pokoji s dalšími 3 maminkami a 3 miminky...plus já a moje mimčo.Byla to docela muká,snad horší jak porod.Přestali plakat jedno dítě a začalo druhé a takto se postupně střídaly všechny 4 děti.Byla jsem nevyspaná a zoufalá.Také proto že jsem měla sice dost mléka,ale syn nemohl sát mléko.Třetí den jsem totiž zjístila,že syn má přirostlou uzdičku ke špičce jazýčku.....proto nemohl pořádně sát mléko.Štvalo mě že si toho sami nevšimly a když jsem jím to říkala,aniž by se podívaly tak ze mě akorád udělali hloupou prvorodičku,která do toho nemá co povídat když tomu nerozumí.Jen proto že nemám zdravku.Věděla jsem to,protože od známé syn měl to samé,ale došly na to až když mu bylo 10let.Teď mu je 15let a kvůli tomu doposud neumí pořádně mluvit.Šišle,neumí pořádně vyslovovat Ř,prostě má špatnou vadu řeči.A to vše jen k vůli přirostlé uzdičce ke špičce jazyku.Ale to je asi možná banalita....zašla jsem k paní doktorce kterou jsem mělá od mala já,tam jsem syna zaregistrovala a paní doktorka bez řečí uzdičku odstřihla.Trošku krve,ale syn dnes kterému jsou 2 roky a 4 měsíce,krááásně povídá. Teď čekám druhé miminko.Jsem v 8 měsíci a vybírám si do které porodnice zajdu.Velmi dobré předpoklady má FN BOHUNICE,ale tam jsem se rozhodla nejít.Nebyla jsem tam spokojená s vyšetřením na gin.pohotovosti.Byla jsem v 7 měsíci těhotenství a pan doktor který neměl dobrou náladu mě vyšetřoval,klasicky železama,což v 7 měsíci těhotenství není obvyklé.Ani přístup se mě tam moc nelíbil.Tak to dopadne tak,že v únoru letošního roku,půjdu rodit opět do Ivančic.
0
Přezdívka nebo jméno
Váš komentář
:-);-):-)):-D^^O:-):-];-]:D:laska::-*:oops:8-)8-D:sok::-\:/]:-<]:-D>:-(:grr::eh:-(:'(8-S:-l:kuk::hmm:8-P:-P:zelenac::-!:-|:tleskani:oboze:potichu:nenapadne:hm:sipka::!::?::napad::achjo::lol::pozor
Odeslat komentář

Pravidla diskuzí na webu Maminka.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby.
  • Příspěvky nesmí poškozovat web Maminka.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků nezákonný obsah včetně odkazů na stránky nabízející takový obsah.
  • Příspěvky nelze využívat k reklamě.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Maminka.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.