Nemocnice Jablonec nad Nisou

23. 9. 2009 20:06
Rozhodovala jsem se mezi porodnicí v Jablonci a Liberci a nakonec jsem se rozhodla pro Jablonec. Trochu mi k tomu pomohli názory okolí, ale hlavně diskuse na internetu ohledně porodnic. A svého rozhodnutí nelituji, musím pochválit celý personál, všichni byli moc milí a ochotní a dětské sestry naprosto fantastické. Navíc nikomu nevadilo, když jsem měla malou v postely, podle toho co jsem slyšela jsou na to v některých porodnicích háklivý. Já byla naprosto spokojená a mohu vřele doporučit..
tadeasova 5. 2. 2010 18:45
Taky bych všem doporučila Jablonec je tam mooooc hodnej personál nemohla jsem si stěžovat.A děkuji všem těm sestrám jak to tam semnou vydrželi :-[ děkuji moooc a jste fajn porodnice mooooc fajn i krásné prostředí tam je.
10. 7. 2010 23:06
Rodila jsem dvakrát v porodnici v Jablonci nad Nisou všem doporučuji velice perfektní přístup u porodu tak i po porodu.Sestry se o Vás dobře starají a dětské sestřičky super.Velmi radí pokud máte o radu zájem nemusíte se bát zeptat,když něčemu nerozumíte nebo si nevíte rady tak s úsměvem pomůžou.
3