Nemocnice Třebíč, p.o.

??? 16. 12. 2009 17:57
Tuhle nemocnici bych si k porodu sveho miminka rozhodne nevybrala.Urcite vsichni slyseli o tom jak tu prohodili ty dve miminka.Je to priserne =-O Na ta kovou nemocnici bych nevsazela kdo vam zaruci ze se to nestane i vam!!!!!
pavla 21. 12. 2009 09:39
V téhle porodnici jsem porodila všechny své tři děti. A je mi líto,že kvůli případu dvou miminek by sem nešly rodit i jiné ženy. Já sem se setkala s profesionálním přístupem a vlídnou péčí. Sestřičky jsou moc šikovné a ochotné a lékaři jsou úžasní. A pokud bych šla ještě někdy rodit tak jedině sem.
??? 29. 3. 2010 19:20
Rodila jsem zde zatím jenom jednou, ale kdybych příště mohla rodit jinde, tak sem už nejdu. Měla jsem komplikace během těhotenství kvůli kterým jsem se hodně zavodnila a natekla po celém těle. Byla ze mě taková malá dělová koule. Po nějaké době co jsem odrodila CR jsem se dozvěděla, že se sestřičky baví tím jak jsem byla obrovská a baví tím i celou Třebíč. Takové neprofesionální chování bych od zdravotních sester nikdy nečekala! Nevím co bylo tak zábavné na tom, že jsem měla zdravotní komplikace, že to sestřičky musely vynášet mimo nemocnici. Takže pro sestřičky: "Trošku profesionálního chování by neškodilo. A uvědomte si, že tohle je na žalobu!"
??? 30. 6. 2010 23:11
Už nikdy bych v Třebíčské porodnici nerodila, jen samé komplikace a nejsem sama, kdo to říká. Není to dobrá porodnice, šijí tu doktorky, které to neumí apod. Jen když si na to vzpomenu, mám husí kůži..
ANONYM 13. 5. 2011 11:41
Rodila jsem v třebíčské porodnici dvakrát a stačilo....nikdy víc....Některé sestry by se měly nad sebou zamyslet...jejich chování fakt dost hrozné...
Jana 3. 10. 2010 14:58
Rodila jsem v třebíčské porodnici letos v červnu a až budu rodit příště, tak zase tady. Přístup pana primáře byl výborný a sestry jak dětské, tak i na oddělení byli hodné a vše vysvětlily. Když jsem četla kritiku v jiných příspěvcích, tak mi to připadalo, že čtu o jiné nemocnici-porodnici a ne o té kde jsem rodila já. Mám dobré zkušenosti.... A ta výměna miminek. Jak můžu vědět, že se to nestane nebo už nestalo i v jiné porodnici???
??? 18. 2. 2011 15:29
Rodila jsem taktéž v třebíčské nemocnici, a i když byl porod dlouhý a náročný, všichni mi tu vyšli vstříc, doktor byl skvělý, takže nemůžu řict nic špatného. postarali se o nás velice dobře! a výměna miminek - je to opravdu smutné, ale jak píše paní v předešlém příspěvku jak víte, že se to nestalo i jinde a co vše za tím bylo... hlavně si teď dávají pozor jako nikde jinde, takže to je nyní spíše pozitivní.
Jituš 29. 5. 2011 23:31
V dubnu jsem měla porod v třebíčské porodnici a jako prvorodička jsem nevěděla, co mě všechno čeká, jaké budou sestřičky a péče o mě a naši holčičku. Byla sem mile překvapená příjemným personálem jak na porodním sále tak na oddělení šestinedělí. Můžu tuto porodnici vřele doporučit. Příště sem pojedeme rodit znovu.
21. 7. 2011 08:31
Sama jsem se v téhle nemocnici narodila, a porodím tu i svoje první dítě, slýchávám i špatné ohlasy, ale těch dobrých je víc a na ostatních odděleních jsem se setkala s dobrým přístupem, navíc letos skončila stavba nové části - péče o matku a dítě s novým porodním
20. 12. 2011 21:11
Já v třebíčské nemocnici rodila letos v červenci a absolutně si nemohu stěžovat. Byli velmi profesionální. Na odd.šestinedělí uměli být hlavně starší sestřičky trochu "prudší"-prostě stará škola. Ale žádné katastrofy...zvládla jsem to v pohodě a to se musím přiznat,že jsem si takřka celé šestinedělí probrečela :'( Myslím,že jde o oboustranný přístup-pokud nejsem protivná já, tak proč by měli být ostatní? Navíc jsem neměla miminko kvůli zdrav.stavu u sebe,ale na JIP. Taky jsme se v půli pobytu stěhovali na novou budovu-takže všude trochu zmatky...ale zase jsem aspoň přišla na jiné myšlenky. Sestry sloužili několik hodin přesčas aby se vše stihlo a já za sebe nemůžu říct,že by byli "protivné". Navíc jelikož "nám" zdravíčko neslouží tak jak má, tak jsme byli hospitalizováni i na dětském odd. a to si nedokážu vynachválit flower Mám nemilé zkušenosti z Fakulkt.dětské nemocnice v Brně,tak mám s čím srovnávat. O dalších dětech nepřemýšlím,ale pokud by se tak stalo, tak bych šla určitě rodit zase sem.
24. 10. 2012 08:29
V porodnici v Třebíči jsem rodila letos v březnu. Personál byl ochotný a příjemný. Co jsem potřebovala vědět, to jsem se dozvěděla. Jídlo bylo také dobré. Příště bych rodila určitě zase tady. Navíc nová budova je opravdu moc pěkná, pokoje jsou pro dvě maminky, miminka mají u sebe od začátku. Sociální zařízení je na každém pokoji. Příjemné barené ladění celého oddělení. Navíc návštěvy nejen tatínků jsou tolerovány i mimo návštěvní hodiny - samozřejmě v rozumnou dobu. Byla jsem tu spokojena. Mohu jen doporučit. clamp
??? 25. 6. 2014 22:16
rodila jsem zde dvakrat a pojedu i po třetí byli vždy mily i když ja jsem na ně vždy mila nebyla moc nam pomohli a hodně naučili clamp
terez 7. 9. 2018 15:37
V porodnici jsem rodila 14.7.2018. Porodní sály útulné, měla jsem vše potřebné i dostatek soukromí. Partner se mnou mohl být po celou dobu porodu. Lékařský personál na porodním oddělení moc příjemný a ochotný. Zejména chválím pana doktora Žižlavského za jeho péči a přátelský přístup.
Nespokojená jsem byla na oddělení šestinedělí, protože díky jedné dětské sestře, která měla zrovna službu jsem málem nekojila. Nelíbil se mi její přístup. Neochotná, nic nevysvětlila, ještě se na mě dívala jak na blázna, když jsem za ní přišla, že mě kojení bolí a jestli to dělám dobře. Jak jedna ženská dokáže tolik pokazit :-/
13