Maminka.czGalerie

Kolik mu je? Máma nekupovala drahé milníkové kartičky, nafotila je z pizzy

kog 19.  11.  2020
Každý měsíc fotka. Čím dál víc rodičů používá takzvané milníkové kartičky, ale někteří jsou kreativnější. Třeba tahle máma a fotografka Dani Leigh přišla na vskutku originální nápad. Stáří svého synka zaznamenala za pomoci pizzy. Počet kousků = počet měsíců.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rodina Dani Leigh má asi pizzu hodně ráda. Takhle si ji musela objednat minimálně jednou do měsíce. Vždy, když měl malý Lorenzo výročí. "Vymýšlely jsme s mámou, jak synka fotit, a říkaly jsme si, že by bylo dobré udělat něco na počest jeho italského jména," vypráví jeho maminka Dani. "Měly jsme pár nápadů, ale nakonec zvítězil ten s pizzou – už jen proto, abychom si mohli každý měsíc dát dobrou večeři," směje se!

Klasické fotky mimin jsou nuda. Tenhle táta proto fotí děti jinak

Možná si myslíte, že si rodina pravidelně dávala tutéž pizzu. Omyl. Díky tomuto nápadu vyzkoušeli různé druhy. A třeba i ty, které si obvykle neobjednávají. Všechny z jejich oblíbené pizzerie Il Forno. "Z jídelního lístku většinou vybíral Lorenzův starší bratr Charlie (3) a díky němu jsme zkusili třeba i BBQ kuřecí pizzu, kterou díky tomuto pokusu zařazujeme mezi naše oblíbené," vysvětluje maminka dvou synů. 

Pokud se vám tento nápad líbí, tady je vzkaz od fotografky Dani: "Chcete-li vytvořit fotosérii s pizzou, opravdu investujte do dobrého kráječe. Žádná pizzerie totiž nekrájí pizzu na 12 dílů! A pak jim nezapomeňte připomenout, že ji chcete vcelku, nerozřezanou!" A tady se můžete podívat na její Facebook

A ještě něco: "Investujte do rodinných fotografií, protože brzy bude vaše dítě větší než krabice na pizzu!"

Po kom ty holky jsou? Podívejte se na "bláznivé" fotografie maminky a jejích dcer!
Témata: Děti, Galerie, Péče o dítě a jeho výchova, Rodina a vztahy, Miminko, Gianna, Lorenzo, Charlie, Nápad, Facebook, Chcete-li, Máma, Počest, Stáří, Originální nápad, Synek, Mama, Kartička, Fotografka, Pár nápadů, Pizza