Maminka.czKojenec

Nepropásněte: Konzultace s módní stylistkou zdarma!

redakce 8.  9.  2011
Nepropásněte: Konzultace s módní stylistkou zdarma!
Toužíte oživit svůj šatník nebo úplně změnit styl oblékání? Nevíte jak na to a potřebovali byste radu odborníka? Pak určitě nepropásněte akci Dny se stylistkou Nákupní galerie Myslbek. Co proto udělat? Stačí vyplnit registrační formulář nakupnigaleriemyslbek.cz a dostat se tak mezi ty nejrychlejší, kteří získají možnost konzultace nakupování za odborného dozoru stylistky. Přihlásit se můžete už od 12. září, ale neotálejte. Platná bude pouze první stovka zájemců!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jak to vypadá v praxi

Co od schůzky se stylistkou vlastně můžete očekávat? „Nejdříve se musím s klientkou seznámit, abych věděla, jak ona sama vidí svůj styl a co má ráda. Poté se zaměřím na její postavu a poradím, jaké střihy jsou vhodné. Každá žena může vypadat dobře, když se správně zvolí barvy a dodá se osobitější styl,“ líčí svůj postup Lenka Poláčková, která v rámci akce Dny se stylistkou poradí i vám. Získané poznatky budete pak moci prakticky aplikovat po cestě obchody módních značek jako H&M, Gant, Next, Guess by Marciano, Pepe Jeans, Escada Sport nebo Calvin Klein Underwear.

Kromě Lenky Poláčkové vám budou „ k ruce“ odbornice na styl Tatiana Sladíková a Lenka Podlahová.

Jaké jsou nejčastější prohřešky v oblékání?

„Klientky často neví, jaké barvy se hodí k jejich typu nebo netuší, jak je do šatníku správně zařadit. Rovněž si neuvědomují, že ne všechny trendy se hodí k postavě každé ženy. Není tak důležité, jestli se jedná o žhavou módní novinku, ale jde spíš o to, jestli daný kus oblečení zákaznici dobře sedí,“ popisuje Lenka Poláčková. „Opakující se chybou je ulpívání na jednom stylu, opatrnost v kombinacích, nebo naopak nesprávně zvolené výrazné kombinace a prvky, přílišný nesoulad doplňků. Bojíme se zvýrazňovat své fyzické přednosti.“Doplňuje Lenka Podlahová. „A někdy se navíc oblékají, jako by si neuvědomovali svůj věk, což může vypadat nevkusně až směšně,“ uzavírá téma nejobvyklejších módních přestupků.

Registrace přes webový formulář bude fungovat od 12. do 25. září 2011. Počet míst je omezen, účastníci budou přihlašováni dle pořadí při registraci. Samotné Dny se stylistkou v Myslbeku budou probíhat od 26. září do 9. října 2011.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Jen pro maminku, Krása a styl, Styl, Marcia, Zdar, Žďár, Calvin Klein, Přihlašování, Konzultace, Ždár, Pepe Jeans, Mód