Maminka.czNovorozenec

Nepropásněte nové letní číslo Maminky

Markéta Novák Matějková 21.  7.  2016
Už v pátek vychází další číslo časopisu Maminka. Tentokrát na obálce se zpěvačkou a spisovatelkou Natálií Kocábovou a její dcerkou Miou. Je toho ale daleko více, na co se můžete těšit.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Že těhotenství není vždy jen zalité sluncem, ale přináší i řadu věcí, které vám toto období mohou překvapivě zkomplikovat, si můžete přečíst v článku Pravda o těhotenství.

Pokud už držíte v náručí čerstvé miminko, ale stále se nemůžete zbavit myšlenek na to, že porod neproběhl tak, jak jste si představovala, určitě vás bude zajímat článek Selhala jsem u porodu.

V srpnovém čísle se věnujeme také velkému tématu, a to je děti a cukr. Proč je právě cukr to poslední, co by se mělo na jídelníčku našich dětí objevit? Přečtěte si článek Pozor, cukr! a budete mít jasno.

Prázdniny jsou sice v plném proudu, ale ani se nenadějeme a budeme své drobečky chystat do školky nebo do školy. Na co se připravit a co dělat, když naše dítě má v září nastoupit do kolektivu a stále nosí plenku? Odpovědi na tyto otázky najdete v tématu měsíce Školka za dveřmi.

A opět nechybí ani spousta nápadů a inspirace - od vychytávek pro děti, stylovou módu, přes úžasné recepty pro malé i větší, až po tipy, kam na výlet s kočárkem.

Klepněte pro větší obrázek

Jak se vám nové číslo líbí a co byste si rádi přečetli v dalších číslech Maminky? Dejte nám to vědět do diskuze pod článkem nebo na facebook.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Téma měsíce, Velké téma, Číslo, Spousta nápadů, Nové číslo, Let