Maminka.czVýživa a stravování

Nestlé Junior Drink

Reklama 1.  8.  2011
Nestlé Junior Drink
To pravé letní osvěžení pro Vaše batole a jeho spokojené bříško! Ideální svačinka, kterou můžete brát s sebou na výlety!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Čerstvý vzduch v kombinaci s letní oblohou láká k podnikání různých výletů a her na hřišti. Nekraťte si příjemné chvíle strávené společně se svým miminkem složitou přípravou zdravé přesnídávky.

Vyzkoušejte v letním parnu lahodný nápoj pro batolata JUNIOR DRINK, který obsahuje až 75 % cereálií, 11 vitamínů a bifidobakterie Bifidus BL, je sytivý a lehce stravitelný.

Nestlé Junior Drink je sypká cereální směs do mléka s vanilkovou nebo kakaovou příchutí, která v kombinaci s batolecím mlékem Junior mléko BIFIDUS je tou pravou volbou pro Vaše děti!

Junior Drink od Nestle se řadí mezi příkrmy pro děti od ukončeného 12. měsíce života, které jsou připravované doma nejlépe z výživného kojenecké mléka. Nápoj je hedvábně jemný a přirozeně sladký i bez přidaného cukru.

Příprava pokrmu nápoje je velmi snadná a rychlá. Stačí jen z plastové dózy dát několik kávových lžiček Junior Drinku do skleničky, hrnečku či do cestovní lahvičky s brčkem, zalít teplým nebo studeným mlékem, zamíchat a je hotovo. Vaše miminko pak bude rychle a dobře nasycené a připravené opět se zapojit do další Vaší hry.

Sami uvidíte, jak zasytí hladové bříško Vašeho miminka a dodá mu tak i potřebnou energii.

Více informací o produktu získáte na www.kojeneckavyziva.cz nebo na infolince 800 135 135.

Témata: Výživa a stravování

Video