Maminka.czPředškolák

Nestlé kaše – Vaše správná volba

Reklama 24.  10.  2011
Je čas dopřát Vašemu miminku další chuťové zážitky a uspokojit i jeho bříško. Nastává období náročné nejen pro Vás, ale také pro Vaše děťátko - vždyť oproti období, kdy děťátko jen klidně polehávalo, občas otočilo hlavičku, zamávalo ručkami a zaplakalo, je tu obrovský vývojový skok. A pro ten potřebuje spoustu energie!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Objevte společně Nestlé mléčné kaše, které obsahují důležité vitamíny A a C, ale také železo a zinek. Zinek a vitamín A pomáhají podporovat přirozenou obranyschopnost Vašeho dítěte. Navíc jejich důležitou součástí jsou probiotické bakterie Bifidus BL podobné těm, které se nacházejí v mateřském mléce a zažívacím traktu plně kojených dětí.

Všechny Nestlé kaše (kromě Nestlé dětské krupičky) procházejí při výrobě unikátní technologií CHE. Podstatou této technologie je enzymatické štěpení obilných škrobů na jednodušší složky. Díky technologii CHE jsou Nestlé kaše lehce stravitelné a sytivé. Děťátko po nich nebolí bříško a dobře spí.

Příjemnou zprávou pro maminky i jejich hladová batolata je velmi rychlá a snadná příprava: stačí jen odměřit potřebné množství sypké směsi, přidat povařenou vodu vhodnou pro kojence, ochlazenou na 40 stupňů (pozor – vyšší teplota bifidobakterie ničí), zamíchat a podávat.

Nestlé kaše jsou vhodné pro děti od ukončeného 4., 6. nebo 8. měsíce – vyberte si z široké nabídky příchutí. Kaše jsou navíc bez přídavku cukrů.

Více informací najdete na www.kojeneckavyziva.cz nebo se informujte na bezplatné infolince 800 135 135.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Výživa a stravování, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec