Maminka.czHubnutí po porodu

Neuvěříte, že na fotce je stejná žena. Matka dvou dětí zhubla přes 50 kilo!

redakce 3.  7.  2018
Tiffany Cardwell Sumner (37) z Kalifornie byla po dvou porodech a úrazu nohy nešťastná. Protože měla desítky kil navíc, což jí v životě zásadně omezovalo.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Neuvěříte, že na úvodní fotce je stejná žena. Tahle dvojnásobná matka se ještě před rokem, dvěma nenáviděla. Hlavně nenáviděla svoje tělo, protože po porodu a úrazu kila rychle letěla nahoru. Dokázala se však vybičovat a zapojit se do hubnoucího programu, díky němu shodila 54 kilo.  

Jak to kráska z texaského Angletonu dokázala a co jí nakoplo? Vážila skoro 120 kilo, obtížně se pohybovala a svým dětem dětem prakticky nestačila, protože  malé popoběhnutí neudýchala. Tehdy jí došlo, že by vážně měla zhubnout a že to asi sama nedokáže. 

Naštěstí se rozhodla, že nebude držet extrémní diety a že neshodí padesát kilo za půl roku, z toho by byl akorát jo jo efekt – rozhodla se pro postupné snižování váhy. Plán vyšel a dneska ji občas nepoznají ani lidé, s nimiž se zná dlouhá léta. 

Jaké ovoce je vhodné při hubnutí? Jakékoli, ale zapomeňte na sušené
Hubnutí po porodu: Tereza dokázala sama zhubnout skoro polovinu své váhy
Témata: Porod, Výživa a stravování, Batole, Vaše příběhy, Matka, Šestinedělí, Hubnutí po porodu, Texas, žena, Stejná žena, Hubnoucí program, Fotka, Kalifornie, Úraz, Zen, Máť, Děti, Kilo, Dvojnásobná matka