Maminka.czSlavné maminky

Nikol Štíbrová přiznala: Tohle je deset strašlivých lží, které říkám synovi

kog 6.  1.  2020
Nebudeme si nic nalhávat, každý z nás občas zalže dětem. Většinou jsou to takové neškodné polopravdy, ale stává se to. Moderátorka a herečka Nikol Štíbrová se teď na Instagramu svěřila, co všechno říká svému synovi Matesovi. Za tyhle lži přijdu do pekla, říká.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

To, že má Nikol Štíbrová skvělý smysl pro humor, je o ní známé. Od té doby, co je maminkou dvouletého Mathiase, komentuje často i mateřská témata. Teď se na sociálních sítích svěřila s tím, že svému synkovi často lže. Její vtipnou glosu a deset strašlivých lží lajkovalo přes 70 tisíc lidí. Bylo by škoda, kdyby vám unikla, protože se v ní, stejně jako my, možná poznáte. 

10 strašlivých lží, který denně říkám Radovanovi a půjdu za ně jistojistě do pekla:

1. Neboj, ještě se sem vrátíme.
2. Za chvilku jsme tam, vydrž.
3. Nemám do toho baterky, promiň.
4. Papej, je to moc dobrá zeleninka.
5. Tak já tě tu nechám a pudu sama!!!
6. Hned jsem zpátky.
7. Já už ale nemám žádný sušenky.
8. Tos nakreslil moc hezky.
9. Všechny děti už dávno spí.
10. To je víno, Máťo, to by ti nechutnalo.

Nikol Štíbrová to schytala od matek! Vyčetly jí, že syn patlá po výloze

Pod tímto příspěvkem je i mnoho komentářů. Svůj postřeh přidal například i Dominik Landsman, který už několik let píše Deníček moderního fotra. "Já jsem ještě používal: "Až přijde máma z práce, tak tě seřeže," tato lež byla ale vždy odhalena, a když přišla žena z práce, nikoho neseřezala, jenom mě seřvala, že je doma bordel, dítě se nerozvíjí a pak jsem šel žehlit," píše s humorem sobě vlastním. 

Co vy, lžete občas dětem? Budeme rády za vaše komentáře. 

Nejčastěji bohužel lžeme vlastním dětem. Proč se to nevyplatí?
Témata: Slavní rodiče, Mateřství, Slavné maminky, Instagram, Syn, Lež, Polopravda, Humor, Radovan, Deníček moderního fotra, Nikol Štíbrová, Nik, Herečka, Děti, Dominik Landsman, Moderátorka, Deníček