Maminka.czSlavné maminky

Nikol Štíbrová to schytala od matek! Vyčetly jí, že syn patlá po výloze

Gabriela Kolinová 30.  1.  2019
Stačilo jedno nevinné video na Instagramu, kde syn herečky a blogerky Nikol Štíbrové Matthias patlá ručičkama po vitríně s dortíky, a strhla se lavina kritiky. Co fanouškům vadí?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Mělo to být vtipné video pro pobavení, ale trochu se to zvrtlo. Nikol Štíbrová natočila svého syna Matthiase, jak na dovolené ve Spojených arabských emirátech zálibně kouká na výlohu s dortíky. Kdyby jen koukal. Ale on i sahal na sklo a dotýkal se ho obličejem. A právě to pobouřilo fanoušky Nikol, zejména pak matky. Prodavačce to očividně nevadilo, s chlapečkem na videu laškuje a celé to skončí pádem batolete na zem. To Nikol vtipně okomentovala slovy: "No hele bacha na ty sacharidový vlny, můžou vás smést."

Zřejmě ale nečekala, co tato legrácka způsobí. Místo pobavení se do ní fanoušci obuli a mnoho z nich ji doporučovalo, aby si upatlané sklo po synovi utřela. Dokonce jí psali, že být prodavačkou, dají jí do ruky hadr a Okenu, ať si vitrínu po synkovi vyleští. "Dnešní Maminy si vůbec neuvědomují, že příliš demokratické výchovy škodí!" píše se například v jednom z komentářů.

Jiní se ale Nikol a Matese zastávají: "No to snad ne! Mates upatlal výlohu! Víš, kolik to dá práce nastříkat na to Okenu a utřít to? Sebere ti to celých 10 vteřin z pracovní doby! To je nevychovanost. Je to jenom dítě, jejda!" a další vtipkují: "Čím máš čistější sklo, tím lepší jsi člověk. Čím letargičtější máš dítě, tím lepší jsi rodič."

Vtipná Nikol Štíbrová je se synem sama! S partnerem se rozešli

Děti mají sedět v rohu a být hezké, vrací úder Nikol

Pod videem se shromáždilo téměř osm set komentářů. To zaskočilo i samotnou Nikol a rozhodla se reagovat. V následujícím příspěvku vzkázala kritikům: "Pod posledním příspěvkem se rozhořela víc než vášnivá diskuze o tom, jestli je v pořádku, aby batole sahalo rukama na výlohu. Hm. Asi to není v pořádku. Neměl by to dělat. Je to asi třístá šedesátá osmá věc, kterou by během jednoho odpoledne neměl dělat," píše Nikol a zveřejňuje dlouhý seznam věcí, co by si její syn měl odpustit: "Neměl by sahat skoro na nic, když to nerozbije, jistě to aspoň ušpiní. Neměl by nikam lézt, nikde běhat a plést se lidem pod nohama, neměl by pokřikovat, brečet, smát se moc nahlas. Neměl by odnikud skákat, padat, v ničem se válet, neměl by na sebe nic lejt, v ničem se máčet, nestrkat nic do pusy, neměl by se svlíkat a nic na sebe navlíkat, neměl by asi ani na nikoho moc civět. Lidi sou z toho nesví..."

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Pod poslednim příspěvkem se rozhořela víc než vášnivá diskuze o tom, jestli je v pořádku, aby batole sahalo rukama na výlohu. Hm. Asi to neni v pořádku. Neměl by to dělat. Je to asi třistašedesátáosmá věc, kterou by během jednoho odpoledne neměl dělat. Neměl by sahat skoro na nic, když to nerozbije, jistě to aspoň ušpiní. Neměl by nikam lézt, nikde běhat a plést se lidem pod nohama, neměl by pokřikovat, brečet, smát se moc nahlas. Neměl by odnikud skákat, padat, v ničem se válet, neměl by na sebe nic lejt, v ničem se máčet, nestrkat nic do pusy, neměl by se svlíkat a nic na sebe navlíkat, neměl by asi ani na nikoho moc civět. Lidi sou z toho nesvý. Já po něm samozřejmě štěkám, nebojte. Teda vychovávám ho. Mates už dokonce chodí a sám si řiká nenene tytyty, jak je zblblej. Mno. Nevim. Děti v tomhle věku by asi chtěly objevovat, zkoušet, ale nesmí. V našem dospělym ideálnim světě fakt nezbejvá moc věcí, který můžou dělat a nikoho tim nenaštvou. Děti v našem dospělym ideálnim světě maj sedět v rohu a bejt hezký. Ale to sme si asi měli pořídit porcelánovou panenku. Mates by v našem idealnim světě asi neměl sahat rukama na výlohu a já bych ho neměla při takový vylomenině točit. Asi sem se nechala unést tim JEHO ideálnim světem. Někdy mu ho závidim. Hm. Mír a lásku všem. Nebo tak něco.

Příspěvek sdílený n i k o l s t i b r o v a (@stibrovicnikolka),

A pokračuje: "Děti v našem dospělým ideálním světě maj sedět v rohu a bejt hezký. Ale to sme si asi měli pořídit porcelánovou panenku. Mates by v našem ideálním světě asi neměl sahat rukama na výlohu a já bych ho neměla při takový vylomenině točit. Asi sem se nechala unést tím JEHO ideálním světem. Někdy mu ho závidim. Hm. Mír a lásku všem. Nebo tak něco," uzavírá. 

Mateřská je někdy vojna. A Mates není žádná uťáplina, říká Nikol Štíbrová
Témata: Slavní rodiče, Slavné maminky, Instagram, Syn, Štíbrová, Nikol, Nik, Výloha, Sklo, Dortík, Fanoušci, Mamina, Spojené arabské emiráty, Ideální svět, Pat