Maminka.czSlavní rodiče

Elsa, nebo Eliška? Vašek Noid Bárta je dvojnásobným tatínkem

redakce 20.  11.  2019
Muzikant Václav Noid Bárta má druhou dceru. Ta dostala jméno po své mamince, tanečnici Elišce Grabcové. Přestože se holčička narodila předčasně, podle slov šťastného tatínka je v pořádku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Termín porodu měla mít tanečnice až v polovině prosince.  Miminko si však pospíšilo na svět a narodilo se už 20. listopadu. O radostné události informoval zpěvák na Instagramu.

Eliška, jak holčičku pojmenovali, se narodila císařským řezem v Ústavu pro matku a dítě v pražském Podolí. To, že se jim narodí holčička, už věděli dopředu. Ještě před porodem o ní mluvili jako o Else. Jak prozradil v rozhovoru pro Blesk, Elsa z pohádky Ledové království je oblíbenou postavou jeho dcery Terezky.

Pro zpěváka nebude otcovská role nová, z manželství s modelkou Gabrielou Dvořákovou má pětiletou dceru Terezku. V rozhovoru pro časopis Maminka letos popsal své pocity, když se stal poprvé tátou.

"Dodneška si pamatuju ten pocit, když jsem ji poprvé uviděl, poprvé si ji pochoval. Bylo to nádherný. Byl jsem u porodu, stříhal jsem pupeční šňůru… Zároveň jsem ale o ni začal mít takový zvláštní strach, o obě holky, myslím teď exmanželku, ale i o sebe. Je to obrovská zodpovědnost. Vykašlal jsem se třeba na motorky. Začal jsem se prostě o sebe víc starat, abych tady pro ni déle vydržel (smích)," prozradil a přiznal, že jeho dcera vychází skvěle i se současnou partnerkou Eliškou.

Také mají vaše děti oblíbenou pohádkovou postavu a chtěly by po ní pojmenovat sourozence?

S dcerou mluvím na rovinu, říct jen NE nestačí, říká Václav Noid Bárta
 
Témata: Porod, Slavní rodiče, Instagram, Václav Noid Bárta, Elsa, Eliška, tanečnice, Noid, Podolí, Tatínek, Elis, Blesk, Holčička, Pražské Podolí, Sólo, Pospíšil, Bár, Dcera, Vaš