Maminka.czPředškolák

Nová Maminka právě v prodeji!

redakce 24.  2.  2012
V pátek 24. února vychází březnové číslo časopisu Maminka. Na titulní straně i uvnitř hledejte herečku Alžbetu Stankovou, která se rozpovídá o tom, jak perfektně má nastudovaný porod.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V březnovém čísle se dočtete, jak sdělit partnerovi "sladké tajemství", proč nepanikařit, když začnete rodit v autobuse, nebo na benzínovém čerpadle, co dělat, když vaše miminko neprospívá jak má, jak se vypořádat s pobytem dítěte v nemocnici i jak provést potomka úskalími první lásky.

V rubrice kouzlo domova zjistíte, že i vegetariánské menu může být chutné, jak poskládat dětskou svačinku a čím zabavit dítě v předjaří.

Pozor! Uvnitř časopisu naleznete speciální předplatitelskou akci! Nabídka je časově omezená. Můžete si předplatit Maminku za minimální cenu.

Časopis maminka se nezaměřuje jen na období těhotenství a kojeneckého věku,
přehledně mapuje vývoj fyzický i psychický každého dítěte až do předškolního věku.

Maminka sleduje současné trendy v porodnictví, psychologii i pediatrii. Konzultanti a odborní spolupracovníci redakce srozumitelnou formou seznamují čtenářky s novinkami ve svém oboru.

Časopis maminka je nejen o dětech, ale je především pro maminky. Snaží se je informovat o legislativních změnách při nástupu do práce, pomáhá při vztahových problémech, nabízí relaxaci a uvolnění v namáhavém procesu vychovávání malého dítěte. Kosmetické novinky, tipy módních redaktorů jsou samozřejmostí, protože již dávno neplatí, že by žena na rodičovské či mateřské dovolené musela být neviditelná. Stejně tak se snažíme testovat věci denní potřeby s ohledem na využití v rodině s malým dítětem, doporučujeme destinace na výlety či dovolené, kde jsou rodiny s dětmi vítané.

První číslo časopisu maminka vyšlo v září 2001 a titul okamžitě zaujal ženy všech věkových kategorií. Ženy, které se teprve rozhodly rodinu založit, stejně jako ty, které nějakým způsobem s mateřstvím a rodičovstvím bojovaly. A tak je tomu dosud. Na 196 stranách se časopis maminka snaží přiblížit svým čtenářkám nejen slasti, ale i doprovodné strasti mateřství, spolu s efektivními radami a řešeními, jak zvládnout každodenní i výjimečné situace v životě každé rodiny.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Batole, Rodina, Školák, Kojenec, Nova, prodej, Maminka, PRÁV, Číslo časopisu