Novinky z Velké Británie - představujeme pomocníky značky JOIE

Reklama 17.  4.  2017
S malými dětmi jsou rodiče v neustálém pohybu. Nonstop každodenní péči mohou výrazně usnadnit kvalitní a spolehliví pomocníci v podobě vybavení pro naše nejmenší. Přesně takové nabízí britská značka JOIE, která je nejen symbolem kvality, spolehlivosti, cenové dostupnosti, ale také společenské odpovědnosti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Výrobce například věnoval dětem se sluchovým postižením 30.000 kochleárních implantátů a ročně daruje také tisíce kočárků pro tělesně postižené děti.

Čtyři aktuální NOVINKY JOIE ocení rodiče novorozených i větších dětí. Kočárek do terénu je vhodný jak pro miminka, tak i pro větší děti, autosedačka s dítětem poroste, postýlku ocení všichni aktivní rodiče, kteří se nechtějí vzdát cestování, a lehátko pomůže miminko ukonejšit a dopřeje mu větší rozhled po místnosti.

Výjimečná rostoucí autosedačka nově i s instalací pomocí ISOFIXu

Autosedačka s výstižným názvem JOIE EVERY STAGE FX je investice, která se skutečně vyplatí. Roste totiž spolu s vaším dítětem a je vhodná od prvních dní až do 12 let. Hned čtyři fáze sedačky v jedné (skupina 0+/1/2/3) ocení rodiče, kteří dbají na maximální bezpečnost během cestování a také na praktičnost.

Klepněte pro větší obrázek

Množství odnímatelných výplní i automaticky se zvětšující prostor pro ramena při nastavení sedačky pro větší dítě se postarají o pohodlí v každém věku. Systém Grow Together navíc synchronizuje nastavení polstrovaných pětibodových pásů a podhlavníku.

Myšleno je i na ochranu proti bočnímu nárazu, nastavitelné prvky systému Guard Surround Safety spolu se speciální ocelovou výztuží zabudovanou uvnitř plastové skořepiny zajišťují ještě větší bezpečí a odolnost. Celkem šest pozic sklonu sedačky vede k maximálně komfortní jízdě u všech věkových kategorií.

Sedačka je vhodná pro uchycení proti směru jízdy u miminek (do 18 kg), starší děti (9 – 36 kg) pak pojedou po směru jízdy. Systém ISOfix a pomocný pás top tether, který nahrazuje přední opěrnou nohu, používanou u některých typů autosedaček, využijete při instalaci ve směru jízdy u skupiny 1. ISOSAFE konektory však zajistí stabilní pozici sedačky také při instalaci větších dětí.

Klepněte pro větší obrázek

Velmi praktická je zabudovaná vnitřní ventilace i přihrádky na uschování postroje poté, kdy dítě vyroste a více nejsou potřeba. Sedačka splňuje normu ECE R44/04. Orientační prodejní cena se pohybuje kolem 7.240,- Kč, k výběru jsou 3 odstíny.

Sympatický „teréňák“ pro malé i větší děti

Kočárek JOIE CROSSTER potěší především aktivnější rodiče – zvládá libovolné terény a je určen dětem od miminka až po větší ratolesti. Díky odolným pěnou plněným a odpruženým 12″ kolečkům s možností aretace předního kola a bytelné konstrukci zvládne kočárek i lesní cesty či nerovný povrch.

Nastavitelné adaptéry, které jsou součástí kočárku stejně jako pláštěnka, snadno promění sportovní provedení na variantu s korbou, či umožní nasazení autosedačky JOIE i-Gemm. Maminky uvítají pojistku proti rozložení kočárku, ale zároveň bleskurychlé skládání, které zvládnou i jednou rukou.

Klepněte pro větší obrázek

Po složení je možné kočárek přemisťovat tažením za rukojeť. Čtyři pozice zádově opěrky až do lehu poskytnou dětem maximální komfort a velký košík pojme všechny nezbytnosti při výletech.

Výškově nastavitelná rukojeť, ruční brzda i rozměrná nastavitelná bouda s ventilací a okénkem ještě více zpříjemní vycházky přírodou. Celková nosnost kočárku vyráběného ve dvou odstínech je 30 kg. Orientační prodejní cena se pohybuje kolem 10.180,- Kč.

Skladné designové lehátko JOIE DREAMER nabídne melodie i vibrace

Lehátko JOIE DREAMER je nejen praktickým pomocníkem, ve kterém si dítě odpočine i pohraje, ale díky módním verzím potahu z denimu s proužky či žíhanému modelu s obrázky je i designovým doplňkem.

Velkou výhodou je, že lze složit na zcela ploché zavazadlo, které se dá snadno převážet. Miminko se v lehátku JOIE DREAMER jemně pohupuje ať už díky našemu kolébání, či zásluhou pohybu dítěte. Lehátko má tři polohy sklonu sezení a dvě polohy nastavení opěrky nohou, aby miminko mohlo lépe pozorovat svět kolem sebe.

Klepněte pro větší obrázek

Pro chvilky relaxace je v nabídce pět klasických melodií, pět přírodních zvuků a dvě intenzity vibrací. Pokud má děťátko chuť na hru, zabaví ho odnímatelná otočná hrazda se dvěma hračkami.

Maminky uvítají odnímatelný pratelný potah včetně vnitřní vložky. Polstrovaný postroj zajistí bezpečnost dítěte a možnost nastavení do stabilní pozice se bude hodit třeba během svačinky. Je vhodné pro děti od narození do 13 kg. Denimové s proužky nebo žíhané s obrázky pořídíte za cenu kolem 2.300,- Kč.

Luxusně vybavená postýlka JOIE ILLUSION poskytne komfort na cestách

Cestovní postýlka JOIE ILLUSION nadchne na první pohled. Má (jednou rukou) zásuvný přebalovací pult a spoustu přihrádek, díky kterým budeme mít na cestách absolutní komfort.

Závěsné lůžko s příjemným polstrováním poskytne děťátku pohodlí jako doma, lůžko se snadno odnímá a přichycuje. Konstrukce postýlky je velmi pevná, spolehlivě odolá i akčnějším miminkům.

Klepněte pro větší obrázek

Integrovaná kolečka usnadní přesouvání postýlky a síťové výplně na všech stranách se postarají o dostatečnou ventilaci. Rodiče ocení velmi jednoduché skládání (s i bez závěsného lůžka) a tašku pro pohodlný přenos složené postýlky. Postýlka je vhodná pro děti od narození do 15 kg.

Rozměr postýlky je 128.2 x 81.5 x 86.5 cm. Orientační prodejní cena se pohybuje kolem 5.240,- Kč.

Pro více informací nejen o těchto novinkách navštivte www.joiebaby.info a www.babypoint.cz