Maminka.czHubnutí

Obézní maminka se rozhodla pro radikální krok a změnila se k nepoznání

Simona Procházková 15.  3.  2021
Američanka Kassidy Caitlin Riekens (28) vážila po dvou porodech a kvůli nezdravému životnímu stylu 118 kilo. Když se ale jejího manžela kdosi zeptal, proč žije s tak tlustou ženou, odhodlala se k radikální změně a neuvěřitelně zhubla. Jak to dokázala?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kvůli nezdravému životnímu stylu a nedostatku pohybu se ručička na váze po jejím druhém porodu zastavila na čísle 118 kilogramů.

Poslední kapkou údajně bylo, když se manžela Kassidy Caitlin Riekens kdosi zeptal, proč žije s tak tlustou ženskou. Tato necitlivá poznámka Kassidy natolik „nakopla“, že se jí ve finále podařilo shodit úžasných 59 kilogramů, tedy vlastně celou polovinu své hmotnosti. Na nové postavě ovšem tvrdě maká.

Začala tím, že si každý den poctivě připravovala zdravé jídlo, pročítala knihy i webové servery o výživě a pořídila si permanentku do posilovny, kde se jí věnoval osobní trenér. Skoncovala se všemi škodlivými návyky, s kouřením a alkoholem. Zakázala si „večírky“ s kamarádkami, na kterých obvykle nechyběly hromady nezdravých dobrot, víno nebo alkoholické koktejly.

Jak se během kojení vrátit do původní formy? Hlavně žádné diety, tělo si poradí, říká expert na výživu!

„Jako tlustá máma jsem se cítila zahanbeně, byla jsem nešťastná a nenáviděla sama sebe. Když jsem se viděla v zrcadle, bývalo mi doslova trapně. Sebedůvěra na nule. Neušla jsem ani sto metrů bez zadýchání, a navíc jsem začala trpět potížemi spojenými podle lékaře s revmatoidní artritidou,“ vzpomíná Kassidy.

Zdravý životní styl, cvičení, vyvážený jídelníček a stravovací režim ji začaly zajímat natolik, že se pustila do studia a dnes sama působí jako trenérka a výživová poradkyně a pomáhá dostat se do kondice ostatním.

Podívejte se níže na video, jak zhubnout po porodu.

Hubnutí po porodu: Šárka zhubla pohybem a pravidelným stravováním
Pětinásobná máma zhubla 57 kilo. Co ji nakoplo ke změně?
Jak vrátit tělo po porodu zpět do formy?
Témata: Zdraví, Porod, Galerie, Výživa a stravování, Příběhy, Jen pro maminku, Hubnutí, Hubnutí po porodu, ProCit, Kilo, Maminka, Trenér, Manžel, Caitlin, Radikální změna, Nepoznání, Jídlo, Zdraví na Heureka.cz