Oblastní nemocnice, a.s. - Klaudiánova nemocnice

PetraŠ 9. 11. 2009 17:54
Milé maminky, porodnici v MB vřele doporučuji. Rodila jsem 9.10.09. Porod mi vyvolávali a od prvních bolestí se dcera Lucka narodila za 5 hodin. Při první době porodní jsem využívala hlavně sprchu. Porodní asistenka paní Syrová mi moc pomohla při dýchání a byla se mnou po většinu první doby porodní, za což bych jí chtěla moc poděkovat. Rodil mě pan doktor Procházka. Miminko mi po porodu položili na bříško a po nezbytném ošetření přiložili k prsu cca do 10 minut po porodu. Děťátko ošetří a popíší ještě na porodním sále (na ručičku dostane pásku se jménem, maminka dostane tu samou pásku). Dětská sestřička mi později pomáhala při kojení, ukázala mi jak přebalovat a koupat miminko. Ležela jsem na nadstandardním pokoji (2 lůžkový pokoj), který má vlastní sociální zařízení, TV, ledničku, mikrovlnku a varnou konvici. Cena dvoulůžkového nadstandardu je 350,- Kč (pokud je obsazeno i druhé lůžko). Jídlo bylo celkem ucházející (prostě nemocnice :o)). Celému personálu mladoboleslavské porodnice bych chtěla velmi poděkovat za skvělou péči o mě i o miminko. A všem maminkám porod v MB doporučuji. Díky
24. 11. 2009 20:56
Milé maminky, Boleslavskou porodnici mohu jen a jen doporučit. Rodila jsem 1.9.2009. Byla jsem prvorodička, ze všeho vyjukaná a nevěděla jsem do čeho jdu, ale veškerý personál od příjmu až po odchod domů byl velice milý a ochotný. Stačilo se jen zeptat, pokud mi nebylo něco jasné nebo pokud jsem měla nějaké přání a bylo mi vyhověno. Porod trval od příjmu v 5 hodin ráno do 11.39 hodin. Po celou tu dobu jsem mohla být v klidu a nerušeně se svým manželem na porodním boxu. Po tuto dobu se o nás starala velmi milá porodní asistentka Markéta Červená. Na oddělení šestinedělí to bylo trochu horší, ale i tak jsem byla spokojená. Jediné co bych vytkla bylo strašně málo rad a informací o péči o miminko. Kdybych jako prvorodička neměla zkušenosti s miminkem, tak bych se o něj asi ani neuměla postarat. To samé byly informace o tom jak o sebe a pečovat v šestinedělí, naco dát pozor nebo co bych naopak měla. Celkové hodnocení je ovšem na jedničku.
Lara 26. 12. 2009 20:50
Ahoj, já rodila v Boleslavské porodnici 06.01.2009 a byla jsem nad míru spokojená. Nejen že musím pochválit porodní asistentku paní Vladislavu Ulmanovou, byla opravdu úžasná. Ale musím pochválit i MUDr. Martina Krále a dětskou sestřičku Libuši Fialovou. Všichni byli skvělí. Tím to jim moc děkuji a to nejen za sebe, ale i za manžela a našeho Honzíčka. I ostatní personál na oddělení šestinedělí byl super. Vždy když jsem něco potřebovala byly mi plně k dyspozici a vždy mi poradili. Jinak zbytečně nijak nerušili ani mě a ani malého. Pokud bych měla někdy ještě rodit, vybrala bych si opět boleslavskou porodnici.
Olga 10. 10. 2013 16:45
Ahoj, porodnici v MB mohu vřele doporučit. Rodila jsem tam v roce 2009, pak v roce 2011 a teď budu v roce 2013. Jen při prvním porodu tam měli mnoho maminek (jak naschvál) a mě jako prvorodičce moc nemohli pomáhat. Nicméně, kdykoli jsem se ozvala někdo přišel a pomohl, poradil. Je zde hodně mladých lidí, takže fajn přístup sester i lékařů. porodní sál jsem si ani u jednoho moc neužila, ale jsou pěkné a i celé prostředí je moderně rekonstruované.
Radka 11. 11. 2013 07:56
Na porodnici v Mladé Boleslavi mám vzpomínky,při kterých se mi pokaždé sevře hrdlo. Rodila jsem tam letos v lednu. Tuto porodnici jsem si vybrala proto,že jsem tam dojížděla na kontroly na hematologii.Chtěla jsem tedy aby měli při komplikacích k dispozici co nejvíce údajů o mém zdr. stavu. Z domova jsem odjížděla po tom co mi praskla plodová voda.Kontrakce jsem necítila ovšem ani druhý den,jen obrovský tlak na pánev a byla jsem ujišťována,že je miminko moc vysoko.Když jsem,ale na toaletě zjistila,že ze mě cosi čouhá a přivolala si setry,byla jsem brána za vyplašenou prvorodičku (toto byl třetí porod). Na vyšetřovně ovšem zjistily že to co čouhalo byl pupečník! To ovšem ale mohly sestry zjistit už na toaletě třeba pouhým okem a ne mě nechat znovu oblékat a přecházet na vyšetřovnu. Odvlekly mě na sál a po slovech paní doktorky která řekla,že má malý špatnou polohu,že nahmatala zřejmě nožičku a že je asi pozdě už jsem přes slzy nevnímala nic. Vím,že komplikace které jsem měla by byly asi stejné ležet kdekoliv jinde,ale nechápu že sestry s několikaletou praxí nedokážou byť jen po hmatu poznat špatnou polohu dítěte.Pocházím ze západních Čech a dva porody jsem měla v Karlových Varech a oba porody byly vyvolávané. Péči jsem tam měla ovšem stejnou jako maminka přijatá již s kontrakcemi+kontroly prováděné i ultrazvukem,kdy byla pohledem zjišťována poloha dítěte,tady to nebylo.Syn dlouho nedýchal a byl v inkubátoru,jak to bylo zlé jsme se dozvěděli až u naší pediatričky tam nám nikdo nic nechtěl zdělit když jsme se ptali. Z mého pohledu,říkám že v této porodnici už nikdy.
??? 14. 2. 2014 21:36
V porodnici v Mladé Boleslavi jsem rodila v září 2013 a pří týdenním pobytu v ní jsem nenašla jedinou věc, kterou bych mohla vytknout. Super péče, super personál, super doktoři, skoro se mi stýskalo při odchodu domů. Při komplikaci při porodu nikdo na vteřinu nezaváhal a všechno proběhlo bravurně a rychle, tuto porodnici vřele doporučuju:) M.Hríbová
Eveliina 12. 2. 2016 08:44
Na tuto porodnici a zaroven novorozenencke oddeleni nemam jedinou negativni pripominku. Sestricky i lekari byli naprosto uzasni, se vsim pomahali, starali se a vzdy s prijemnym pristupem. Porodni saly jsou spickove, citite se zde temer jako doma. Vsem velke diky za pomoc behem prvnich dni zivota me dcery. Rodila jsem zde: unor 2016.
Katule 29. 1. 2018 20:29
Mile maminky. Porodnici v MB mohu jen doporucit. Rodila jsem 7.12.2017.Od prichodu do porodnice az po odchod domu byl personal moc mily a ochotny. Sla jsem na vyvolani porodu, vse mi vysvetlili a zodpovedeli vsechny moje otazky. Chtela bych moc podekovat porodni asistence Eve Cihlarove za jeji uzasny pristup na sale😊👍. Rodila me pani dr. Martina Kralova. Od prvnich bolesti porod trval 8 hodin a syn se narodil 8.12 v jednu rano . Byl mi hned dan na bricho, kde mi ho nechali asi pet minut a po osetreni jsem ho mela u sebe dalsi dve hodiny. V porodnici jsme byli ctyri dny a personal byl naprosto perfektni. Vsechno ohledne maleho mi ukazali klidne i dvakrat takze se nebojte zeptat😉 Jedine co me mrzelo,ze pritel se mnou nebyl po celou dobu porodu-po skonceni navstevnih hodin musel jit pryc a prijel az kdyz sem byla na sale.
Vejouš 29. 1. 2018 22:43
V Mladé Boleslavi jsem rodila 2x , poprvé v roce 2014 přirozený porod, a mohu říct že personál skvělí, vše bylo rychlé a perfektně se postarali o malou i o mě . Podruhé to bylo v roce 2016 plánovaný císařský řez a teda za mě fakt velká pochvala za úžasné vysvětlení, psychickou podporu, skvěle odvedenou práci, je to rok a půl a po jizva jakoby žádný řez nebyl... za mě v obou případech 100% spokojenost
9