Přidat odpověď

Jennie 8. 4. 2016 16:20
Dobrý den, v Náchodě jsem rodila více než před rokem a musím říct, že jsem byla velice nespokojená a během toho času, co uběhl, se mi v hlavě rozleželo dost věcí. A musím říct, že Náchodská nemocnice by rozhodně neměla mít titul Baby friendly hospital (to je totiž to jediné, co má s tím titulem společného, název).
Musím začít ale od začátku.
Už před porodem mi udělali bez upozornění a bez zeptání Hamiltonův hmat. Porod mi vyvolávali v podstatě zbytečně pouze kvůli odhadu vyšší porodní váha (odhadovaná váha 3800g). Během těch 24 hodin od podání tablety na zrání porodních cest, 2 tablet na vyvolání, víc jak 12 hodin pumpování oxytocinem a několika dávkami epidurálu (čímž se snažili porod urychlit jak nejvíc to šlo) mi ještě ke všemu udělali nástřih hráze, který jsem nechtěla, a tlačili mi loktem na břicho (sám pan primář osobně). Nedodrželi zlatou hodinku, ani nenechali dotepat pupečník, miminko hned vzali, šli umýt a až po všech jejich procedurách mi ho přinesli na pomazlení. Ještě si ho pak odnesli na sesternu, prý abych se vyspala (ikdyž jsem protestovala).
V rámci podpory kojení mně potěšilo, že byli proti dudlíkům, ale tím to končilo, zvlášť jedna sestra mně chodila kontrolovat, jestli nekojím mimi víc než je zdrávo, ale na odsavačku mně hnala několikrát denně (to nejlepší je přece ale přikládat) přičemž jsem kojení musela skoro vždy přerušit, protože jsem musela být na sesterně včas, nejsem přece jediná maminka, co chodí na odsavačku. A úplně nejvíc mně dostala jedna mladší sestra, díky které jsem u kojení trpěla ještě 2 měsíce, protože mi "poradila", abych si odsavačku dala na stupeň 6. Až jedna maminka odpoledne mi řekla, že je to hrozně moc a nediví se, že mně z toho prsa bolí (únosný je totiž stupeň 3). Takže za mně opravdu propadák, sestry neee moc příjemné a rozhodně by měly místo klídku u kafíčka (což jsem je nachytala pravidelně, když jsem něco potřebovala hned několikrát) začít se samovzděláváním.
Ten nejlepší den nastal, když mně pustili. To bylo do slova a do písmene vysvobození...
0
Přezdívka nebo jméno
Váš komentář
:-);-):-)):-D^^O:-):-];-]:D:laska::-*:oops:8-)8-D:sok::-\:/]:-<]:-D>:-(:grr::eh:-(:'(8-S:-l:kuk::hmm:8-P:-P:zelenac::-!:-|:tleskani:oboze:potichu:nenapadne:hm:sipka::!::?::napad::achjo::lol::pozor
Odeslat komentář

Pravidla diskuzí na webu Maminka.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby.
  • Příspěvky nesmí poškozovat web Maminka.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků nezákonný obsah včetně odkazů na stránky nabízející takový obsah.
  • Příspěvky nelze využívat k reklamě.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Maminka.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.