Oblastní nemocnice Trutnov

??? 21. 8. 2009 19:32
nadule 22. 8. 2009 21:23
Já jsemv stouto porodnicí maximálně spokojena.Rodila jsem tu dvakrát a pokaždé jsem se tu cítila příjemně.Ošetřující personál je tu profesionální a hrozně příjemný.Usměvavý a chápající sestričky vám dodávají sílu.A lékaři tu jsou také moc příjemní.
18. 12. 2009 23:34
Rodila jsem v této nemocnici v roce 2008 a byla jsem opravdu velmi spokojena.Přístup sestřiček,lékařů a ostatního personálu,byl velmi profesionální.Kdykoliv jsem se potřebovala na něco zeptat,bylo mě ochotně odpovězeno a porazeno.Maminkám mohu tuto porodnici doporučit.
??? 29. 3. 2010 14:59
Rodila jsem zde v srpnu 2009. I přes to, že jsem slyšela pochvalné i negativní reakce na tuto porodnici, jsem byla spokojena. Jediné, co bych vytkla, byla strava podle mého ne moc vhodná pro matky po porodu - bez zeleniny, jednou denně přezrálý banán nebo jablko. Ale jinak spokojenost)
Lucka 14. 7. 2011 17:52
Rodila jsem v Trut. poprvé v červnu 2011 a to nečekaně o 14 dní dřív, byla jsem vyděšená, bála jsem se co mě čeká. Ale sestřičky byly na mě celou dobu milé, asi zažily i horší pacientky. Já jen ječela bolestí a moc jsem teda nespolupracovala. Dr Hrůzová mě odrodila, byla na mě hodná. Spíš mě pak rozhodil dr. Růžička když přišel na šití a já celá bolavá uhýbala zadkem(moc umrtvené to nebylo) a tvářil se málem uraženě, že mě to snad bolí. Prostě kolem mě běhali snad 4 lidi, aby se malej dostal na svět. Byli sehraní, nikdo mi neřekl půl slova, že neumím tlačit. Na šestinedělí je hodně maminek a dětí, je přece jasné, že s vámi nemůžou pořád být. Snažila jsem se poradit si sama (doma na to přece budu taky sama) a když jsem něco nevěděla, tak jsem se šla zeptat. Poradily mi ochotně (ve dne i v noci). Ukázaly nám koupání i nám nabízely pomoc při kojení, abychom se to domů správně naučily. Já jsem teda spokojená, ale asi záleží na každé mamince, jak je zvyklá aby se s ní jednalo..
LH 24. 2. 2012 17:28
Na péči lékařů a sester si během svého týdenního pobytu v GYPO ONT nemůžu stěžovat. Rodila jsem v prosinci 2011 a od lékařů jsme dostali ten nejkrásnější dárek. Moc děkuji lékařům (Mudr. Krotký, Mudr. Junková a Mudr. Dlouhý i všem ostatním) za profesionální přístup, sestrám za podporu a relativně dobré jídlo (odpovídající zdrav. stavu...jen není moc vhodné pro kojící matky) Jsem ráda, že jsem si mohla udělat vlastní názor...
6