Maminka.czLáska a vztahy

Maminky, víte, jak se cítí vaše dítě, když je s vámi? Tohle video vás dojme!

redakce 30.  4.  2021
Vyčerpávající den? Zkuste se na něj podívat dětskýma očima. Věci, ze kterých obvykle šílíte, jsou pro vaše děti kouzelné střípky báječného dne s maminkou. Podívejte se na video, které je víc než výmluvné.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vloggerka Ester Andersonová udělala to, co by měl občas udělat každý dospělý, ukázala, jak všední den vnímá rodič a jak dítě. Srdceryvným videem připomíná, že maminky bojující s chaosem a zmatkem v domácnosti zůstanou vždy nejdůležitějšími osobami v životě svých dětí.

Půvabné a dojemné video zachycující "normální den" vás dojme k slzám.

Zachycuje každodenní činnosti, jako jsou zmatené nakupování, náročná výměna plenek, špatné spaní dětí a další běžné věci, které se občas stanou každému – třeba, že vám upadne dort na zem. Co je ale důležité, nepoukazuje na chyby rodičů, ale na to, že pro děti jsou maminky a tatínkové báječnými průvodci jejich světem. A dělají jejich den krásným a zábavným. 

GALERIE: Nádhera! Krásnější fotky miminek jste ještě neviděli
Témata: Děti, Video, Láska a vztahy, Chování a vztahy, Rodiče, Oko, Den, Střípek, Maminka, Nádhera, Normální den, Dětské oko, Dort, Dojemné video, Špatné spaní, Nejdůležitější osoba, Vít, Vaš, Den krásný, Vid, Chaos, Obyčejný den, Báječný den, Máma, Půvab