Maminka.czZdraví

Držíte dietu? Sportujete? Nebo se občas nestíháte najíst? Víme, co vám pomůže

Reklama 5.  5.  2021
Objednat si dnes tolik populární proteinové směsi můžete téměř všude. Trh je přesycený firmami, které se předhání v cenových akcích ve snaze dodat zákazníkovi co největší množství různobarevného prášku za co nejnižší cenu, mnohdy na úkor kvality. Většina z nich má ale jedno společné – téměř totožné složení, kde chuť je doháněna dochucovadly a aromaty.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V NaturalProtein se naopak rozhodli vsadit vše na kvalitní složení a vydali se s kůží na trh. A po více než roce fungování lze konstatovat, že se sázka vyplatila. „Proč bychom měli používat něco, co má vonět a chutnat jako jahoda, když tam můžeme dát opravdovou jahodu?“ vysvětluje Václav Bubla (spolumajitel společnosti NaturalProtein).

Klepněte pro větší obrázek

Hit s opravdovým ovocem

Proteinové drinky od NaturalProtein obsahují pravé ovoce, které je mrazem sušené a jemně nadrcené. Během prvního roku se drinky staly hitem. Ukázalo se totiž, že existuje spousta zákazníků, kterým jde o kvalitu, jen pro ně chyběla adekvátní nabídka. NaturalProtein postupně přidal další příchutě. Patří k nim instantní ekvádorská a peruánská káva, kokos a kakao v BIO kvalitě, mrazem sušené mango, arašídy nebo i pravá vanilka.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

9 příchutí, 2 velikosti a 6 variant podle toho, k čemu proteiňák potřebujete

Na výběr máte z několika kategorií. Pro sportovní nadšence umíchali verzi „Sportuji“, která po výkonu skvěle doplní počet bílkovin a živin. Na druhou stranu verze „Držím dietu“ obsahuje vlákninu dvou druhů, výborně zasytí a přispívá tak k redukci váhy. A skvělá perlička pro náročnější se skrývá v možnosti umíchat si složení podle svých potřeb.

Novinkou pro rok 2021 jsou fantastické snídaňové kaše, které obsahují mimo jiné i větší kousky mrazem sušeného ovoce a různé druhy semínek.

Klepněte pro větší obrázek

Jaké plány má NaturalProtein do budoucna? „Jsme stále teprve na začátku, ale máme v rukávu ještě spoustu novinek, které naši zákazníci dozajista ocení. Můžeme všechny ale už teď ujistit, že vše se ponese ve stejném duchu – špičková kvalita, rychlé dodání, přehlednost a spolehlivost.“ Odpovídá druhý spolumajitel firmy, Tomáš Michek.

Chcete vědět víc? Podívejte se na naturalprotein.cz. Nezapomeňte je sledovat na sociálních sítích, na kterých jsou velmi aktivní. Držme palce této nové a svěží firmě!

Témata: Zdraví, Prezentace klienta, Reklama, Zdraví na Heureka.cz