Maminka.czMateřídouška

Odstartujte nový školní rok s Mateřídouškou!

sim 15.  9.  2021
Víte, jak dětem zpříjemnit návrat do školních lavic? Pořiďte jim zářijové vydání Mateřídoušky s krásně ilustrovaným maxi plakátem s angličtinou. Z něj se děti hravou formou naučí řadu nových slovíček a v běžném životě používaných anglických frází.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kromě maxi plakátu děti v zářijové Mateřídoušce najdou hned dvě novinky. Jednou z nich je zbrusu nový interaktivní komiks o strašidlech od oblíbeného ilustrátora Libora Drobného.

Druhým překvapením je pak nová rubrika Povinná četba? To je hračka. Dětem se v ní každý měsíc originálním způsobem představí příběh knihy, která se možná objeví na seznamu povinné četby právě vašeho malého školáka. V prvním díle se s Robinsonem Crusoe vypravíme za velkým dobrodružstvím.

Hlavní téma zářijové Mateřídoušky dětem prozradí hned několik vědecky prověřených tipů, jak vyzrát na svůj mozek. Věřte, že až si je přečtou, zjistí, že učení i té nejméně záživné látky už nemusí být nikdy mučení.

Sluníčková encyklopedie: Co se děje, když v noci spíme?

A protože Mateřídouška děti hravým způsobem nejen vzdělává, ale i baví, nesmí v čísle chybět pokus na doma, vyrábění, zábavné luštění ani oblíbená úniková hra. Tu si děti mohou složit do sběratelské kartonové knížečky.

Od hlavy až k patě s dětmi prozkoumáme hlemýždě, s maskoty Ludvou a Ednou se vypravíme za masožravými rostlinami a ukážeme si, kdo uklízí v divoké přírodě.

Zářijová Mateřídouška s Mimi šéfem na titulní straně je právě na stáncích.

Nebo kupujte i s dopravou ZDARMA na www.ikiosek.cz/materidouska

Témata: Mateřídouška, Školák, Tvoření, příroda, Výtvarné aktivity, Volný čas, Vědec, povinná četba, úniková hra, Slovíčko, Edna, Ludva, Děti, Originální způsob, Robinson, Libor Drobný, Plakát, Angličtina, Hravá forma, Uklízeč, Hlemýžď, Vyrábění, Zářijové vydání, Mater, Školní lavice