Maminka.czRodina a vztahy

Mají čtyři děti a kuráž. Proč? Prodali dům a bydlí ve školním autobuse

Gabriela Kolinová 7.  1.  2019
Vysoké účty, málo času jeden na druhého a odcizení. Přesně to byly důvody, proč se rodina se čtyřmi dětmi rozhodla pro odvážný krok. Prodala svůj dům v Chicagu a investovala do přestavby starého školního autobusu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Debbie Mayes a její manžel Gabriel pořídili starý školní autobus za 38 tisíc amerických dolarů (přibližně 780 tisíc korun) a přestavěli ho na minimalistický mobilní dům v anglickém stylu. A svého kroku nelitují, autobus se stal jejich nejlepším parťákem na cestách. 

Důvod, proč prodali svůj velký dům se sedmi ložnicemi, byl prostý: vysoké účty a hlavně odcizení. Motivovala je také touha projet společně s dětmi západní pobřeží USA.

"Žili jsme v domě o rozloze přes 400 metrů čtverečních a byli jsme nešťastní. Jako rodina jsme se strašně odcizili a opravdu jsme si přáli strávit nějaký čas v Kalifornii," říká Debbie Mayes. "Nyní spolu trávíme mnohem více času a náš nový domov milujeme," dodává. Zároveň přiznává, že byla překvapená, jak levně ho pořídili. "Cena nového obytného vozu může být až dvojnásobná."

Dům, který postavíte za 6 hodin! Vyjde jen na 703 tisíc korun

A soukromí? To prý rodině nechybí. Mladý pár má svou ložnici a děti, které jsou ve věku od osmnácti měsíců do deseti let, také. "Když chceme mít chvilku klid od dětí, můžeme jít do své ložnice a zavřít za sebou dveře," říká máma čtyř dětí. Děti jsou většinu času venku. Otázka je, jak to budou řešit, až budou větší. "Plánujeme koupit pozemek v Severní Kalifornii, na kterém postavíme malý dům," svěřila se Debbie. 

Fotky originálního bydlení najdete v naší GALERII nebo na stránkách rodiny www.themayesteam.com či jejich Instagramu @themayesteam

Mladý pár vyměnil hypotéku za pojízdný mini domek, který musíte vidět

 

Témata: Děti, Péče o dítě a jeho výchova, Rodina, Rodina a vztahy, Rodina a vy, auto, autobus, Kúra, Nejlepší parťák, Nový domov, Západ, Západní pobřeží, Odvaha, Velký dům, Pobřeží, Instagram, Hluboká, Mladý pár, Dolar, Kuráž, Chicago, Ložnice, USA, Kalifornie, Čtyři