Ona čeká dítě, on ho nechtěl

katynka 25. 11. 2009 20:05
zdravím zažila jsem něco podobného,už jsme měli 9tiletou dceru, měla jsem dobré zaměstnání vše klapalo.Nijak jsme se léta nechránily což mě vyhovovalo protože jsem toužila po klukovi,ale tatínek ne a ne dával si pozor ale jak se dá očekávat nemělo to dlouhého trvání! Najednou tu byl problém,pro mě ne já byla rozhodnutá těšila jsem se na toho mého kluka :- věděla jsem že ted nebo už nikdy!Jenže přítel se zatvrdil hádky pláč výčitky i sem kolikrát zapochybovala naštěsí lidi kolem mne podporovali že to zvládnu i sama.přítel mě děsil jak se k tomu postavil hnusil se mi,chodily jsme kolem sebe jak dva cizí lidi, stále se mne pokoušel přemlouvat, když né po dobrym tak po zlým,časem se nějak smířil hodně jsme si povídaly ubezpečovala jsem ho že to neni konec ale další etapa našeho vztahu.Uklidnilo ho to ale pořád to nebylo ono nikde se stím ani nechlubil k porodu samosebou vůbec nechtěl, když jsme o malym mluvili dělal že neslyší nezajímalo ho kdy jdu k lékaři i když mě tam občas i vozil.Později samozřejmně mi dával najevo mojí váhu ale jakmile se potvrdil chlapeček tak bylo hotovo! Malýho už nazýval i jménem a vše se lepšilo a má to i dobrý konec vyplatilo se mi stát si za svým a dnes máme zdravýho kluka přítel je pyšnej a i vozí hrdě kočárek, i mezi náma je vše ok, i si troufám říct že mi zůstal věrný čeho jsem se moc bála! pochopila jsem že i pro něj to nebylo jednoduché ale zvládli jsme to! At už jste se rozhodli tak nebo tak držím palce!
Laris 10. 1. 2010 21:48
Myslím, že v této oblasti se projevuje největší moc nás žen - můžeme si tvrdit co chceme (beru/neberu) a dělat úlně něco jiného a muže pak postavit před hotovou věc. Jak prosté - jak snadné, ale osobně si myslím, že je to podvod, který nelze jen tak odpustit. Rozhodnutí mít dítě je jedním z nějdůležitějších v životě a pokud žena muže v tomto zásadním žitovním kroku podvede, tak jí už nikdy nemůže věřit na 100% - dle mého názoru je to horší než nevěra! A jaký vztah bude mít muž k dítěti, které nechtěl? Na konec nejspíš takovýhle podvod dopadne, jako nepříjemná vyživovací povinnost v podobě alimentů pro otce, obtížný úkol na mnoho let pro matku a hodně něštěstný start do života pro miminko, které za nic nemůže. Je spousta mužských, kteří děti chtějí, tak proč je nutit, těm, kteří o ně z nějakého důvodu nemají zájem?
??? 9. 2. 2010 14:20
Setkala jsem se s takovým podvodem!A věřte,že je to přímo děsivé.Žena,která se tohoto dopustila žila v bezdětném manželství,starší dceru měla s manželství předchozího.Bohužel přišla na nevěru svého současného manžela tím,že ji představil svou těhotnou přítelkyni...a odešel za ní.No a mila paní bohužel udělala všechno špatně....potkala muže,ale bohužel jeji zaslepenost a touha pomstít se manželovi a touha dokázat,že se na toto zmůže taky ji dovedlý až k tomu,že schválně otěhotněla asi na čtvrté schůce.Muž který se stal nevědomky objetí...tvrdila,že se chrání! Ptal se ji na to ,protože ji hned říkal,že děti už nechce,že je nemocný a že by se bal,že to dítě zdědí.Sám už měl dvě děti s předchozího manželství a to ve vlastní péči.A co nastalo!Hromadá neštěstí!Žena by si měla uvědomit co dělá a tak vážná rozhodnutí předem prodiskutovat a zjistit postoj.Učinila spousty lidí neštastnými. Onen muž se rezhodnul,že ji nechá volné pole,aby třeba našla muže ....On ji bral jako lhářku ,intrikánku....a co ted?Je dítě bez táty,další dvě děti které strádají protože žena vysoudila vysoké výživné....Sama si život strašně skomplikovala.A tata dítěté trpí a obvinuje se,že se to stalo.Jsem žena,ale o tomhle si myslím své a nikdy bych se tak nezachovala a vlastně kde jsou nějaká práva muže!Vždyt je to stejná bytost jako žena.....proč ona má právo na takové podrazy?Soud ji ještě bere jako chdinku,která je na výchovu sama...Toto je moc nespravedlivé! Beta
Martina 25. 11. 2017 19:40
Souhlasím s vámi. Já v takovém podobném případu stále žiji. Můj manžel měl milenku asi půl roku. Měli jsme partnerskou krizi a on jí vyřešil novou známostí. Věděla jsem o ní, stále se nemohl rozhodnout, jestli bude s ní nebo jí opustí. Takže se dokola omlouval a rozcházel chvíli se mnou a chvíli s tou druhou. Milovala jsem ho, věřila jsem, že je to jen na chvíli, že si užije co chtěl a potom mu dojde, že nejsem tak špatná, jak se mu zdálo, že nezahodí spoustu let docela pěkného vztahu a k tomu dvě zdravé děti, že nepřijdou o tátu. Podotýkám, že jsem vztah nezachraňovala jen kvůli dětem, ale kvůli nám všem. Když už jsem ale viděla, že jeho nerozhodnost nebere konce, tak jsem začala řešit odchod od něj. V tu chvíli si to uvědomil a vrátil se. Bohužel milenka zvolila také záchranou akci a otěhotněla. Manžel o tom nechtěl ani slyšet a na rovinu jí řekl, že s ní žít nebude a další dítě nechce. Ona však trvala na svém, že už má na to čas a věk a potrat by jí jen způsobil komplikace, po kterých by nemohla mít další děti. Ten můj tím teď taky strašně trpí, uvědomuje si, co způsobil, jak nám všem ublížil a ta zmije se ještě nebojí vyčíslit mu do alimentů poplatky za mobil a internet, jak si musí platit školu, kterou nebyla schopná za 10 let dokončit.. a podobný nesmysly. Teď se do toho vložila manželova rodina, která ho nutí starat se o to dítě, aby chuděra nebyla na výchovu sama. Na mě se dívají skrz prsty, s otázkami: to jsi matka, že necháš levobočka bez pomoci otce? Ano, jsem matka a proto vím, jak je důležitá celá rodina, než rodina podvodem. Jaká je nezodpovědnost přivést na svět dítě za každou cenu a potom se domáhat jeho práv. Prý v zájmu dítěte - ta úžasná hláška, když zájem dítěte v prvním měsíci těhotenství asi nikdo nemůže brát vážně. Kdyby mrška měla svědomí a byla spravedlivá, řekne ano, já to dítě chci, ale protože ty ne, nebudeš mít na něj vůbec žádné právo, tudíž ani alimenty. To je fér, ne?
Geel 17. 7. 2012 14:55
žena podvodem otěhotněla (tvrdila, ře bere prášky), chtěla si zabezpečit muže. Ten ji ale opustil asi tak týden po početí kvůli mladší slečně, do které se strašně zamiloval a plánovali svatbu atd. Jeho bývalá přišla pár měsíců po porodu s dítětem a vítězoslavným úsměvem na rtech. Chlapík se o své dítě sice postaral, ale o ni žádný zájem nemá a nehodlá se k ní nikdy vrátit. A co hůř, jeho přítelkyně to, že má najednou zničehonic dítě, nerozdýchala a opustila ho. Takže nezodpovědná ženská zničila všem životy - sobě, dítěti, muži i té druhé.
5

Video