Maminka.czKam s dětmi

Orbion – Cestování nás baví

redakce 30.  4.  2011
Poznáváte rádi nová místa, zajímáte se o cestování nebo se jen chystáte na rodinnou dovolenou či plánujete dobrodružnou výpravu? Navštivte nový orbion.cz, kde máte celý svět jako na dlani.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Klikněte na orbion.cz, cestovatelský web pro každého, a kromě samotného redesignu vzhledu se můžete těšit na spoustu nových funkcí. Veškerý obsah je nyní lokalizován GPS souřadnicemi, což návštěvníkům přinese možnost okamžitého zobrazení na mapě světa.

Naplánujete si tak nejen místo, kam se chcete dostat, ale díky GPS lokalizaci se na mapě můžete podívat, co navštívit v okolí a cestou.

Po návratu z cest máte sami možnost své zážitky umístit do zemí na mapě, a tím pak ostatním zpříjemnit hledání.

V cestopisech je možné nyní pomocí GPS souřadnic vytýčit jednotlivé průjezdní body cesty.

Fotografie můžete uložit do svých lokalizovaných fotoalb. S ostatními návštěvníky webu pak diskutovat a sdílet informace, v jakém hotelu jste pobývali a co vás v něm potěšilo či naštvalo. Navíc můžete články na webu editovat a rovněž přidávat svoje, stejnou formou jako na wikipedii.

S dalšími cestovateli se potkáte v diskuzích, kde se můžete dělit o příjemné a nepříjemné zkušenosti z vašich cest, nebo si vyměňovat rady a tipy.

Najdete zde všechny státy světa, téměř 2000 destinací, více než 16 000 fotoalb, 5000 hotelů s bezmála 24 000 recenzí a zhruba 700 cestopisů.

Cestujte s Orbionem!

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, Ostatní návštěvníci, Čest, Cestopis, Souřadnice, Náš, Cestování