Maminka.czSlavní rodiče

Ornella Koktová bude trojnásobnou mámou! Ukázala bříško sedm měsíců po porodu

redakce 24.  11.  2020
Zatímco mezi prvorozeným a druhorozeným synem má tahle rodina sedmiletý rozdíl, teď to bude sotva rok. Ornella Koktová ukázala na Instagramu těhotenské břicho a rázně popřela, že by snad šlo o starou fotku a vtip.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Bude nás pět, napsala na sociální sítě Koktová, za svobodna Štiková – její původní rodina se svého času proslavila v reality show. Ornella si později vzala podnikatele Josefa Koktu, bývalého manžela moderátorky Gábiny Partyšové. 

S ním teď čeká už třetího potomka. Kdy se má sourozenec sedmiletého Quentina a sedmiměsíčního Svena narodit, zatím není jasné, Koktová neprozradila ani jeho pohlaví.

Tak dlouho si člověk pochvaluje sedmiletý věkový rozdíl, až se ucho utrhne, dělá si ze svého nečekaného těhotenství legraci Ornella Koktová a zmiňuje také, že je už podruhé těhotná v době covidové pandemie. 

Finále Maminky roku se blíží! Díky za všechny ty emoce, upřímnost a inspiraci
Babi, to nemuselo být! Galerie nejbizarnějších dárků od prarodičů
Témata: Porod, Slavní rodiče, Rodina, Slavné maminky, Rodičovství, Instagram, Reality show, Ornella Koktová, Máma, Sven, Bříško, MEŠ, Břicho, Gábina Partyšová, Ornella, Vtip, Druhorozený syn, Quentin