Maminka.czHračky pro děti

Oslavte Den dětí. S námi nakoupíte hračky na e-shopu se slevou

redakce 1.  6.  2018
Oslavte Den dětí. S námi nakoupíte hračky na e-shopu se slevou
Zasloužilo by si vaše dítko nějaký dárek ke Dni dětí? Díky nám můžete ušetřit. V rámci spolupráce webu a časopisu Maminka s hračkářstvím Pompo můžete pořídit hračky se slevou. Ať už přímo v pražské prodejně v obchodním domě Kotva nebo přes e-shop.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Přijďte ještě dnes do hračkářství Pompo v pražském obchodním domě Kotva, kde mají obrovský výběr a navíc vše pořídíte za cenu nižší než obvykle. Časopis Maminka spolu s webem Maminka.cz zvou všechny své čtenáře do Kotvy, kde se od dvou do šesti odpoledne koná akce nazvaná Den dětí v Pompo. Stačí vyjet do hračkářství ve třetím patře. 

Nedostanete se tam? Pak na vás během tohoto víkendu čeká SLEVA 15 % na veškeré produkty ke dni dětí v  e-shopu www.pompo.cz – sleva se automaticky načte po vložení kódu: maminka.

Slevu nelze uplatnit na produkty s VIP cenou. Akce na webu platí pouze od pátku 1. 6. do neděle 3. 6. 2018. 

Pokud se dostanete přímo do Kotvy, na místě můžete výhodně pořídit buď dárek ke dni dětí, nebo třeba odměnu za blížící se vysvědčení. A nejen to, protože v Pompo na vás rovněž čeká bohatý doprovodný program a setkat se tu budete moci také se zástupci redakce časopisu a s VIP matkami. 

Malí návštěvníci mohou vyzkoušet zdobení se s Make It Real a auta na dálková ovládání RC VaporizR 2. Budou se zde předvádět modelína Play Doh a bublifuk na velké Bubliny Fru Blu. Dále vás čekají puzzle, malování, stolní hokej a spoustu další zábavy. 

Dětem můžete třeba pořídit bublifuk Fru Blu. V redakci jsme ho otestovali: 

Přijďte s námi oslavit Den dětí do Pompa! Získáte slevu na hračky
Dítěti do ruky radši bublifuk než mobil
Testujeme s dětmi: Jak dopadl bublifuk, který slibuje vážně velké bubliny?
 
Témata: Děti, Hračky pro děti, Den dětí, Dárek, Kotva, Hráč, Maminka, Obchodní dům, VIP, Den, Obrovský výběr, E-shop, Redakce časopisu, Stolní hokej, Sleva, Časopis, Třetí patro, Make It Real, Velká bublina, Malý návštěvník, Hračky, Play Doh, Pražská prodejna, Hračky na Heureka.cz