Otáčecí bod a jeho moxování - víte, kdy ho budete potřebovat?

??? 8. 2. 2013 16:36
Nic proti těm, co ovlivnili otočení svého nenarozeného miminka v bříšku, ale já se rozhodla, že to neudělám. Prostě jsem zastáncem toho, že miminko ví, proč je v bříšku v určité poloze a já dovnitř neviděla a netušila, proč to tak je. Takže jsem své dcerce dala svobodnou vůli se rozhodnout, zda se otočí či ne. Jiná věc je, že jsem kvůli tomu nerodila přirozenou cestou, neboť jsem byla prvorodička a jeden z rozměrů pánve jsem měla ke všemu hraniční a tak jsem nechtěla rodit koncem pánevním. Ale zas až tak velký šok z toho nečekaného vyndání z bříska naštěsti pro dceru nebyl, protože se rozhodla, že půjde na svět den před plánovaným termínem císařského řezu, takže mi praskla nejprve voda, pak začly kontrakce a pak přišla malá na svět císařským řezem.
f.b 23. 7. 2017 09:26
dobry den, clanek je cely postaveny na moxovani MM67, ale jeho popsana lokalizace je uplne mimo jeho realne misto. Mozna by bylo korektni si driv zjistit, kde bod je, nez o nem bude znale informovat ostatni...
Petr 14. 12. 2017 09:28
Dobry den,to co popisujete je hezke,mam ale jednu pripominku.Bod BL67(Zhiyin) se nachazi na konci drahy mocoveho mechyre.Tj. na malicku priblizne v oblasti nehtu.To co popisujete v oblasti kotniku je pravdepodobne BL 60.Co jste tedy moxovala?
3