Maminka.czNaše tipy

Otestovali jsme za vás: Magnetky z vašich fotek už za dva dny doma

Lenka Chvostová 3.  8.  2020
Ať už přemýšlíte, čím potěšit prarodiče, nebo jen chcete mít některé hezké vzpomínky stále na očích, magnetky na lednici s fotkami vašich potomků jsou to pravé. Na webu mimibazar.vyvolej.to si je sami snadno a rychle vytvoříte a objednáte, jako jsme to udělali my. ​

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dlouho jsem přemýšlela, čím potěšit dědu, který nade vše miluje moji dceru, jeho pravnučku. Líbil by se mi na stěně zavěšený plakát s koláží mnoha fotek, jenže zrak už dědovi příliš neslouží. Fotoknihu by si zase, jak ho znám, uložil jako svátost na dno šuplíku, a už by ji neotevřel. A fotoobraz se zase nehodí mezi obrazy, které zdobí všechny stěny. Zvítězily tak fotomagnety na ledničku, kterou otvírá opravdu často. Milovanou pravnučku tak bude mít stále na očích.

Je to tak snadné! Na stránce mimibazar.vyvolej.to jen odkliknete, že máte zájem o fotomagnety, a vyberete si z nabízených formátů. V nabídce najdete buď čtvercové magnety o velikosti 7x7 cm, kulaté o průměru 7 cm nebo skládačku z devíti čtverců o velikosti 5×5 cm. Minimální objednávka je buď deset samostatných fotomagnetek, nebo dvě skládačky.

Klepněte pro větší obrázek

Fotografie můžete nahrát z Instagramu, Facebooku, pevného disku nebo mobilního telefonu. Ořez a barvu rámečku si snadno přizpůsobíte podle vašich představ přímo v editoru. Skvělé je také to, že vás program při výběru fotografií výrazným žlutým trojúhelníkem s vykřičníkem upozorní, že má fotka například malé rozlišení a nevypadala by ve výsledku dobře. Pak už jen odešlete objednávku a zaplatíte. Vše nezabere víc než pár minut. Zvládne to i úplný počítačový antitalent.

Dárek na poslední chvíli? Není problém!

Co mě opravdu příjemně překvapilo, byla neuvěřitelná rychlost výroby a odeslání. Snadno tak můžete vyřešit třeba dárek na poslední chvíli. Fotomagnetky vytištěné na ohebné magnetické fólie jsem objednávala ve středu v 17 hodin odpoledne, ve čtvrtek jsem v mailu měla informaci o odeslání objednávky na zvolenou pobočku a už v pátek v 15 hodin jsem si balíček vyzvedávala na výdejním místě.

Ocenila jsem nejen samotné magnetky, ale i opravdu pečlivé zabalení, které zajistí, že vámi objednané zboží dorazí zaručeně nepoškozené. Po rozbalení jsem v balíčku našla čtyři tematicky potištěné kartonové obaly se suchým zipem, v nichž jsou fotomagnety během přepravy dokonale chráněny a které využijete také, pokud magnetky chcete doma na nějakou dobu uložit do šuplíku nebo někam dopravit.

Plakát z fotek jako krásná dekorace. A jeho výrobu zvládnete hravě

Za zmínku určitě stojí i to, že ke každé objednávce na stránce mimibazar.vyvolej.to teď dostanete zdarma exkluzivní sadu 24 roztomilých samolepek navržených přímo pro Mimibazar ilustrátorkou Dorou Brannou. A pokud si objednáte za víc než pětistovku, máte zdarma také poštovné, což určitě potěší.

Mé fotomagnety už jsou rozdané a dělají radost, protože na mě samotnou ale nezbyl ani jeden, určitě si zase hned, jak se mi v telefonu nahromadí nějaké pěkné momentky, objednám další. A myslím, že už mám jasno v tom, jak oběma dědům přiblížíme zážitky z nadcházejících letních prázdnin.

Plakát, fotokniha nebo magnety z rodinných fotek: Tip na to, kde je pořídit
Témata: mág, Praktické rady, Instagram, Testujeme s dětmi, Naše tipy, Tvoření, Váš domov, Mimibazar, Hezká vzpomínka, Koláž, Mag, Facebook, Vaš, Letní prázdniny, Fotka, Šuplík, Dom, Děda, Magnetka, Objednávka, Magnet