Maminka.czTestujeme s dětmi

Otestujte s časopisem maminka kojenecké mléko

Reklama 18.  3.  2020
Hledáme 30 maminek, které otestují kojenecké mléko HiPP Combiotik!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nevztahuje se na počáteční kojeneckou výživu. Kojení je nejvhodnější způsob výživu kojenců.

Nová a vylepšená receptura

Každá maminka chce svému dítěti dávat jenom to nejlepší. Najít kojenecké mléko, pokud kojení není možné a tak aby vyhovovalo Vašemu dítěti, není tak snadné. Proto HiPP nabízí pokračovací mléka, která perfektně vyhovují nutričním potřebám kojenců.

Důležitost probiotik a prebiotik

Mateřské mléko obsahuje probiotika a prebiotika. Tato kombinace má zásadní vliv na imunitu. Až 80 % imunitního systému se nachází ve střevech kojence.

Spokojené dítě, spokojená maminka

Nová receptura náhradní kojenecké výživy HiPP má jak PROBIOTIK®*a PRAEBIOTIK®. Máte na výběr z mnoha variant, buď to ze standardního kojeneckého mléka, nebo z varianty HA, která je určena pro děti s rizikem vzniku alergií.

Jak se zúčastnit testování?

Není nic snadnějšího. Stačí jenom vyplnit krátký formulář a my vám zdarma zašleme balíček s kojeneckým mlékem HiPP Po jeho vyzkoušení vám bude na e-mailovou adresu zaslán dotazník, do nějž zanesete, jak jste byli vy a vaše miminko s kojeneckým mlékem spokojeni. Těšíme se na vaše zkušenosti!

Podmínky k soutěži naleznete ZDE.
Informace o zpracování osobních údajů naleznete ZDE.

Výzva již skončila.

* PROBIOTIK  - Přírodní kultury mléčného kvašení, které se přirozeně vyskytují v mateřském mléce. Mateřské mléko přirozeně obsahuje probiotické kultury – v individuální variabilitě a množství.

Kojení je nejvhodnější způsob výživy kojenců. Způsob výživy konzultujte s pediatrem. Potravina pro zvláštní výživové účely. Obsahuje železo, vitamíny C, D, ALA, DHA, jako všechna pokračovací mléka.

Témata: Čtenářské testy, Testujeme s dětmi