Maminka.czSlavné maminky

Pamatujete na potvoru Valerii z BH 90210? Tiffani Amber-Thiesen žije na venkově, jezdí na koni, miluje vaření a táboření

Simona Procházková 12.  10.  2022
Podívejte se do galerie, jak dnes žije „sexy mrcha“ Valerie z kultovního seriálu Beverly Hills 90210. Tiffani, která za dva roky oslaví neuvěřitelnou padesátku, je mámou dvou puberťáků, žije s rodinou na farmě, chová zvířata a provozuje dokonce internetový blog, kde se ráda chlubí vlastními recepty.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pamatujete si svůdnou a provokativní tmavovlásku Valerii, která učila slušňáka Brandona Walshe kouřit marihuanu a sváděla každého spolužáka, který šel zrovna kolem? I po téměř 30 letech od věhlasné slávy příběhů party bohatých teenagerů z adresy Beverly Hills 90210, vypadá tahle téměř padesátnice skvěle a září štěstím a spokojeností.

Tiffani Amber Thiessen, americká herečka a producentka, se narodila 23. ledna 1974 v Kalifornii. Již od osmi let se věnovala hraní a modelingu, jako dítě se objevila v několika televizních reklamách, ve 13 letech získala titul Miss Junior Amerika. Po absolvování střední školy se přestěhovala do Los Angeles, kde se zkoušela prosadit jako filmová herečka a také modelka.

První výraznější roli získala v televizním seriálu „Konečně zvoní,“ proslavila ji ale především role vypočítavé intrikánky Valerie Malonové v již zmiňovaném teenagerském seriálu Beverly Hills 90210, který byl ve své době velkolepým zjevením a celosvětovým hitem.

Tyhle slavné ženy s mateřstvím neotálely. Které celebrity vyměnily ve dvaceti večírky za mateřské povinnosti?

V BH 90210 se poprvé objevila v roce 1994 a během natáčení poznala herce Briana Austina Greena (v seriálu představitel sympatického fešáka Davida), se kterým začala chodit. Žili spolu několik let. Po ukončení natáčení slavného seriálu se herečka z filmového světa stáhla a objevovala se jen příležitostně v epizodních rolích v televizních projektech, působila také jako moderátorka zábavních a hudebních TV show.

V roce 2005 se Tiffani provdala za herce a producenta Bradyho Smitha, se kterým má dvě děti (dnes 12letou dceru Harper a 7letého syna Holta).

Podle svých slov žije především pro svou rodinu, ráda se drží v ústraní a vyhovuje jí život mimo město. „Moje dny vypadají podobně, jako dny všech ostatních maminek, které mají doma školáky. Ranní vstávání, chystání snídaní a svačin, rozvážení dětí do škol a odpoledne na tréninky a kroužky, o víkendu výlety do přírody, práce na zahradě, táboření s dětmi, společné vyrábění domácího sýra nebo marmelád…Jsem vděčná za moji rodinu a za každou chvilku s ní,“ říká Tiffani.

Témata: Galerie, Slavné maminky, Rodina, Instagram, herečka, Fotografie, Vaření, Celebrity, Sociální sítě, Brian Austin Green, Harper, padesátnice, rizoto, venkov, Vyrábění, Potvora, Zjev, Představitel, Táboření, Kalifornie, David, Rande, Zjevení, Los Angeles, Holta