Maminka.czRodina

Pár triků jak vyladit dětský pokoj

Reklama 18.  11.  2013
Pár triků jak vyladit dětský pokoj
Nevíte si rady jak na dětský pokoj? Věřte nebo ne, jednu z hlavních rolí hraje bytový textil. Plochy, které pokrývá, jsou totiž často natolik velké, že při správném zacházení může zcela změnit vzhled místnosti. A pokud vám jde ze záplavy hraček, nejrůznějších postaviček a pohádkových motivů hlava kolem, nechte si poradit. Studio Aesthetic je tím správným partnerem pro rodiče, kteří chtějí vytvořit vkusné, účelné a zároveň kreativní prostředí pro své děti. Poradí vám, jak si nakombinovat doplňky tak, aby měly praktické využití, byly barevně zajímavě vyladěné a pro děti příjemné i na omak.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jak na to?

Při výběru vybavení dětského pokoje platí stejná pravidla jako při výběru novorozenecké výbavy, tedy vysoká variabilita materiálů a barev.

Zákazník si v podstatě navrhne své originální doplňky, které vám studio Aesthetic vyrobí na zakázku.

Velké plochy hrají hlavní roli

Plocha lůžek tvoří významnou část interiéru dětského pokoje
Proto doporučujeme kvalitní prostěradlo, získáte tak celodenní pelíšek, který je nejen měkký a mazlivý, ale jednoznačně krásný, dále oboustrannou deku či přehoz - neboli povlečení bez povlékání, úžasná vychytávka která šetří čas i peníze a vypadá náramně.

Sami si můžete z různých, materiálových i barevných variant vytvořit letní, zimní či universální verze.
Také nezanedbatelné plochy oken lze doplnit závěsy či roletami z metráže Aesthetic, nebo nápaditými textilními girlandami.

Neotřelé doplňky

Představíme vám originální vychytávky nejen do dětských pokojů:
Co třeba textilní víceúčelové válce, které nabízíme v mnoha délkách si můžete sami navrhnout z řady nabízených barev a jejich uplatnění je nekonečné, je mazlivý a zároveň praktický, slouží jako izolant od chladné zdi, zároveň ji chrání a tvoří mantinel, tak aby za postelí nekončila řada hraček a dalších drobností.
Povlak na bezpečnostní ochranu madla je dalším netradičním designovým doplňkem, kterým můžete oživit Vás interiér.
Aby vše tvořilo ten správný celek, doladíme do kompletů s ostatními textiliemi i polštářky a taburetkami.

Úložné prostory, kterých není nikdy dost

Aesthetic vytvořil jedinečný „klik cvak systém“, původně se jednalo o systém uchycení tašek ke kočárku, posléze jsme jej začali uplatňovat i v interiéru. Jedná se o soubor závěsných kapsářů a vaků, který funguje všude tam, kde umístíte protikusy, třeba na židle, čela postelí, věšáky, ramínka, tak si vytváříte praktický „putovní systém“, vhodný na různé svršky, které buď převážíte, nebo které jen potřebujete schovat, ale mít stále při ruce.
Nebo povlaky s kapsou, pomocí našich moderních textilních povlaků vytvoříte rázem z obyčejného konferenčního stolku praktický úložný taburet, nebo z objemné skládací matrace moderní sedák.

Vyladěné do posledního detailu

To co dopřejete dětem, mohou mít i jejich hračky.
Fusaky, vaky, povlečení pro panenku, válečky do postýlky, to vše také nabízí Aesthetic.
Je přece úžasné, když se vaše děti mohou postarat o své miláčky stejně dobře, jako vy.



Neváhejte se na nás obrátit.
Studio Aesthetic se sídlem v Praze 4 tvoří své výrobky především osobní zkušeností, ale roste i s potřebami zákazníků a jejich nároky na výrobky Aesthetic, které se vyznačují vysokou kvalitou a funkčností, praktickými nápady, jednoduchým designem a zároveň maximálním komfortem. Spokojenost našich klientů s výrobky pro nejmenší nás přiměla pokračovat v tvorbě i pro větší děti, více na www.aesthetic.cz, kde si můžete objednat vlastní výbavu, kterou vám zhotovíme na míru.

Vítejte v kreativním světě Aesthetic®.

Témata: Děti, Rodina, Hračky pro děti, Váš domov, Hračky na Heureka.cz