Přidat odpověď

Eli 14. 5. 2014 17:11
Protože jsem letos rodila v této porodnici a před 3mi roky v Chrudimi, rozhodla jsem se napsat moji zkušenost. Hned na začátek musím říct, že díky recenzím na internetu jsem měla z této porodnice obavy, ale naprosto zbytečně. Doktoři, porodní asistentky i sestřičky na novorozeneckém odváděli svoji práci na jedničku a to musím uznat, že v práci si rozhodně neodpočinou. ( V den kdy jsem rodila se narodilo 8dětí. ) přesto bylo vidět, že je práce baví a dělají ji proto dobře a s úsměvem. Doktoři i doktorky mi při kontrolách na které jsem chodila asi měsíc před porodem a poté i při porodu vždy všechno vysvětlili a to i bez mých dotazů. Při jakémkoliv zákroku počkali na můj souhlas Jejich přístup byl lidský. Vyzdvihuji poté hlavně sestřičky na novorozeneckém, které i o půlnoci měly úsměv na tváři a ve srovnání s Chrudimí mají opravdový zájem o to aby se maminka naučila kojit. I přesto, že mám doma tříletou dcerku, nyní jsem se dozvěděla spoustu důležitých a užitečných informací týkající se péče o miminko a kojení. Samozřejmě se vždy může najít někdo, kdo má špatný den, ale uznejte, že na to má každý nárok a rozhodně bych podle toho nehodnotila celé oddělení či snad celou porodnici. Co se týká nadstandardního pokoje, tak oproti standardním se liší pouze tím, že má ledničku a návštěvy mohou chodit na pokoj. V případě standardního pokoje jsou návštěvy na v koutku na chodbě. V Chrudimi mohou návštěvy na pokoj i u standardních, ale zase maminky nemají žádné soukromí. Všeobecně bych jen dodala, že kdybych byla znovu těhotná, rozhodně půjdu znova do této porodnice a všem jí mohu doporučit. A veškerému personálu porodnice patří ještě jednou velké díky.
0
Přezdívka nebo jméno
Váš komentář
:-);-):-)):-D^^O:-):-];-]:D:laska::-*:oops:8-)8-D:sok::-\:/]:-<]:-D>:-(:grr::eh:-(:'(8-S:-l:kuk::hmm:8-P:-P:zelenac::-!:-|:tleskani:oboze:potichu:nenapadne:hm:sipka::!::?::napad::achjo::lol::pozor
Odeslat komentář

Pravidla diskuzí na webu Maminka.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby.
  • Příspěvky nesmí poškozovat web Maminka.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků nezákonný obsah včetně odkazů na stránky nabízející takový obsah.
  • Příspěvky nelze využívat k reklamě.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Maminka.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.