Maminka.czŽivoty slavných

Paris Hilton vyvrací tvrzení své matky o "boji o miminko": Nesmysl, máme tuny zmrazených embryí!

Dita Mrázková 5.  12.  2022
Je krásná, bohatá, šťastně vdaná a k absolutní spokojenosti jí stačí jediné: stát se mámou. Jenže cesta k dítěti je poněkud trnitější, i když Paris si neúspěch nepřipouští. Její matka si ale myslí opak a nedávno prozradila, že má o svou dceru strach.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Nemůžeme se dočkat, až založíme rodinu. Jsme tak nadšení. Jen se snažíme najít čas v mém rozvrhu,“ nechala se slyšet dědička hotelového impéria loni krátce po svatbě. A vyznala obdiv svému muži Carterovi. "Bude tím nejlepším tátou!"

Jednačtyřicetiletá Paris otevřeně hovořila i o tom, že s Carterem se jí nedaří počít přirozenou cestou, a tak opakovaně podstupuje umělé oplodnění.  

VIDEO: OD PLOTNY NA NÁKUPY. PARIS HILTON MÁ SVŮJ KUCHAŘSKÝ POŘAD

V lednu prozradila: "Doufám, že budu mít dvě nebo tři děti, nemůžu se dočkat, až budu matkou, je to jedna z mých hlavních priorit."

Každý si tak myslel, že je Paris už těhotná a naznačuje, že čeká dvojčata, ale nebylo tomu tak.  

Klepněte pro větší obrázek

To nenechalo v klidu její matku Kathy, která se nedávno nechala slyšet, že si o svou dceru dělá starosti. "Láme mi srdce, že se Paris pořád nedaří otěhotnět. Doporučila jsem jí, aby se víc uvolnila, nestresovala se a přestala s tím šíleným bojem v honbě za početím."

Na to pro změnu Paris sebevědomě reagovala s tím, že rezolutně popírá jakékoliv úsilí. "Nesmysl, nevím, kde to (máma) vzala. Absolutně nijak nebojuju! Máme tuny zmrazených embryí, stačí si vybrat a můžeme mít klidně dvojčata, když budeme chtít!"

Dcerky miliardářky Nicky Hilton Rothschild si žijí jako princezny. Kdy otěhotní Paris?

Paris si tak neúspěch zjevně nepřipouští a věří, že se už co nevidět stane mámou. Inspirovala se zřejmě u své mladší sestry Nicky, která už je trojnásobnou maminkou. Ta o Paris řekla, že bude skvělá máma, a také řekla, že už se těší, až jejich děti budou zažívat společná dobrodružství. Tak uvidíme, kdy se Paris vytouženého potomka nakonec dočká.

Témata: Děti, Láska a vztahy, Rodina, Slavné maminky, Miminko, Životy slavných, Chování a vztahy, Matka, Dcera, Neplodnost a IVF, Celebrity, Paris Hilton, svatba, Plodnost, matka a dcera, Početí, Umělé oplodnění, Nicky Hilton, Hollywood, Sestra, Carter Reum, Embryo, miliardář, milionář, Carter

Video