Partner mě opustil v polovině těhotenství. Nevím, co bude dál

Aja 17. 9. 2016 09:30
Takovyhle typy ja vylozene nesnasim, uzivaji si, podvadi, lzou a pak by jeste nejradsi sve dite zabili jeste pred narozenim, hov.do! Budte rada, ze jste se ho zbavila! Ten spravny se najde, mate spoustu casu, pamatujte, deti nepotrebuji penize a kupu hracek, ale hlavne lasku od mamy! Formou prispevku od statu se da zvladnou mnohe.
monča 18. 9. 2016 20:30
to nejlepší jste si z toho chlapa vzala (dítě) tak ať táhne boží mlejny melou, pomalu,ale jistě.
Ivana 1. 10. 2016 19:20
Pokud ji partner opustil, rozhodně, ať ho jako otce uvede! Bude se muset podílet na nákladech s porodem a na alimentech! A také je dobré, aby syn věděl, kdo je jeho otec, i když stojí za pendrek.
Anonym 9. 9. 2017 07:57
Taky jsem to zažila ve stejném měsíci, až na to, že dítě ten stres nepřežilo. A partner se radoval, že nemusí platit alimenty. Když vas někdo chce dostat na dno, tak jako těhotnou dostane.
Hanka 25. 6. 2018 20:36
jsem ted taky na tom stejně,jsem v 6 týdnu,dítě bylo plánované,žili jsme spolu ,byli zasnoubeni a on jednoho dne zmizel po anglicku asi o tři týdny jsem mu to napsala a samozřejmě on napsal,že dítě jsme plánovali v klidu a ne rozhádaní..přitom jsme se o mimino pokoušeli vědomě celý vztah a já otěhotněla poslední víkend než zmizel,taky to bylo vědomě,to ale pak chtěl dítě více on než já tak ted přemýšlím co a jak dál,mám týden na rozmyšlenou,mám ještě 11 letého syna a je moc hodný a pomáhá mi se vším navíc se ke mě zády otočila i jeho rodina,napsala jsem to jeho mamince a ani nenapsala,chtěla jsem si s ní jen popovídat
Hanka 25. 6. 2018 20:37
ještě bych chtěla dodat,že jsem v takovém stresu,že mi je ze stresu špatně od žaludku,nejím a když,tak jen maličko,šíleně jsem zhubla,z hladu se mi točí hlava,nezvládám to psychicky,přitom jsem byla tak odolná proti jakýkoliv stresu a vše jsem zvládala
6