Maminka.czPorod

Partnerka Karlose Vémoly Lela je podruhé maminkou. Porod bohužel poznamenal covid!

Simona Formánková 1.  12.  2021
Zápasník MMA Karlos Vémola má rozhodně důvod k oslavám. Jeho partnerka Lela Ceterová dnes přivedla na svět své druhé dítě. Porod ovšem bohužel neprobíhal podle plánu a nastaly nečekané komplikace. Co se stalo?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Na světě je nový král, československý hřebec, Rocky Vémola!" napsal dnes novopečený otec na svůj Instagram. Jeho partnerka Lela dnes přivedla na svět plánovaným císařským řezem své druhé dítě. Přestože chtěl být hrdý otec přímo na sále, těsně před operací nastaly komplikace, které ani jeden z nich nečekal. "Protože jsme s Lelou dělaly předoperační vyšetření, tak jí zjistili, že je covid pozitivní," vysvětlil Karlos svým sledujícím důvod, proč svoji partnerku bohužel nemohl svojí přítomností podpořit. 

Video: Podívejte se, jak oslavila první narozeniny dcera Lili

Lehké to nebylo jak pro Lelu, tak pro Karlose. "Vůči Lele mě to strašně mrzelo, protože ona se těch devět měsíců trápila, měla to těhotenství fakt těžký a potom jsem tam nemohl být ani s ní," postěžoval si nad nastalou situací novopečený otec. Protože bylo mamince po císařském řezu miminko ihned odebráno, neví zatím ani váhu či míry. Jisté však je, že dvouletá Lilinka se svého brášky už nemůže dočkat. Bojovník MMA také řekl, že jméno Rocky dostal syn proto, jaký je bojovník a dodal, že nepředpokládá, že by šlo o jeho posledního potomka. 

Témata: Porod, Slavní rodiče, Slavné maminky, Slavní tatínci, Instagram, Císařský řez, partner, oslava, partnerka, covid, první narozeniny, Lela Ceterová, Lelou, Komplikace, Karlos Vémola, Terminátor, MMA, Nový král, Part, Maminka, Lilinka, Hrdý, Karlos, Vémola, Rocky