Maminka.czTipy redakce

Nakupte vánoční dárky udržitelně! Oblíbený LEMARKET otevírá o víkendu své brány

redakce 3.  12.  2021
Víkend 4. - 5. 12. 2021 bude v hale číslo 13 v Pražské tržnici patřit veletrhu lokálních značek. Přijďte si na oblíbený LEMARKET vybrat originální vánoční dárky pro své blízké.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

První prosincový víkend můžete zavítat na oblíbený LEMARKET. Jedná se o kurátorované tržiště poctivých lokálních značek, které představuje tvůrce od oblíbených jmen po nové projekty, od šperkařů, módních brandů či dekorací až po delikatesy, kosmetiku, doplňky do bytu či dětské zboží.

Nechybí dětský koutek v režii LEMARKET Hlídárny nebo oblíbená food zóna plná osvědčených pražských bister a podniků. V plánu je také doprovodný kulturní program dle pandemické situace. Nakupte poctivé vánoční dárky od lokálních tvůrců.

Můžete se těšit například na produkty z jačí a velbloudí vlny z Mongolska od Noos Concept, betonové produkty z dílny Stolařova dcera, minimalistické kousky od Selah store and studio a mnoho dalšího. 

Více informací naleznete ZDE.

Témata: Za zábavou, projekt, Tipy redakce, Ekologie, Časopis, Stánek, Dobrá věc, Redakce, Značka, Vstupenky, Maminka, Štola, Brána, Mongolsko, Výtěžek, Tržnice, Veletrh, Vánoční dárky, LEMARKET, Elenka, Víkend