Maminka.czŠkolák

Pavlína Němcová: Ve víně je pravda... a peníze

redakce 5.  10.  2011
Pavlína Němcová: Ve víně je pravda... a peníze
Pavlína Němcová získala lukrativní zakázku a vybrala 150 000 pro svoji novou nadaci.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Krásná a úspěšná topmodelka, herečka a právnička v jedné osobě, Pavlína Němcová, dostala lukrativní nabídku stát se tváří luxusní vinotéky Vino e Cuore. Díky tomu se jí podařilo vybrat nemalé peníze pro svůj právě založený nadační fond Chance Pavlíny Němcové.

„Život a osud byl ke mně štědrý a i já bych chtěla přispět a pomoci těm, kteří neměli takové štěstí. Šance je o tom pomoci dětem z dětských domovů objevit a rozvinout svůj talent.“, komentuje Pavlína Němcová vznik své nadace.

Jen málokomu se tak zadaří jako právě modelce Pavlíně Němcové. Pro svoji novopečenou nadaci totiž hned na první akci vybrala 150 000 Kč. Tuto úctyhodnou částku se Pavlíně podařilo vydražit za láhev exkluzivního italského vína Gaja Barbaresco, které je nejen v Itálii vnímáno jako jedno z nejlepších. Vydražené vino bylo navíc pro nás historicky symbolický ročník 1989.


Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Peníze a kariéra, Topmodelka, Pavlína Němcová, PRÁV, Pravda, Pavlína, Němcová, Páv