Maminka.czTěhotenství

Pečení pro děti tentokrát s Davidem Švehlíkem již v sobotu!

redakce 2.  9.  2011
Pečení pro děti tentokrát s Davidem Švehlíkem již v sobotu!
Jako každou první sobotu v měsíci se i v září v Nákupní galerii Myslbek koná **Pečení pro děti**, na které Vás srdečně zvu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pod záštitou Českého výboru pro UNICEF bude tuto sobotu 3. zářís prodejem pekařských a cukrářských výrobků pomáhat herec David Švehlík se svou dcerkou.

Výtěžek poputuje znevýhodněným dětem po celém světě, ať už do míst postižených živelnou katastrofou nebo do oblastí s dlouhodobě zanedbávanou dětskou péčí. Stačí si koupit jakýkoli kousek pečiva za libovolnou částku, kterou se rozhodnete přispět.

Stánek bude otevřený od 10.00 do 17.00, avšak budete-li chtít koláček přímo z rukou Davida Švehlíka, největší šanci budete mít od 10.30 zhruba do 12 hod. Čím dříve přijdete, tím větší bude pravděpodobnost, že vás obslouží právě pohledný herec nebo jeho dcerka Sofie.

Novinkou rovněž bude, že kromě tradičního sortimentu budou k dostání i vypečené pochoutky z hotelu Radisson Blu Alcron, který je novým sponzorem akce.
Výtěžek půjde na základní životní potřeby pro děti v oblastech Afrického rohu.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Kam s dětmi, Maminka cestuje, pečení, David Švehlík, Sob, Koláček, Pec, DAV, Alcron, David, Péče