Maminka.czTěhotenství

Pečení s dětmi a Patrikem Eliášem tuto sobotu v Myslbeku!

redakce 4.  8.  2011
Praha, 2. srpna 2011 – Každou první sobotu v měsíci můžete v Nákupní galerii Myslbek prostřednictvím veřejné sbírky Pečení pro děti pomoci malým potřebným v mnoha částech světa. Tentokrát bude v sobotu 6. srpna pod záštitou Českého výboru pro UNICEF pomáhat s prodejem pekařských a cukrářských výrobků hokejista klubu NHL New Jersey Devils Patrik Eliáš a jeho manželka Petra Voláková, bývalá moderátorka počasí TV Nova. Chybět nebude ani jejich dcerka Sophia Gabriella.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Výtěžek z prodeje poputuje znevýhodněným dětem strádajícím hladomorem v Somálsku, Keni, Džibutsku a Etiopii. Koláček či houstičku přímo od vyslance dobré vůle UNICEF Patrika Eliáše se ženou si můžete koupit zhruba od 11 do 13 hodin. Stánek však bude otevřený jako vždy již od 10 do 17 hodin.

Pečení pro děti má formu veřejné sbírky - spočívá v tom, že pekaři, pekárny, dobrovolní spolupracovníci UNICEF i známé osobnosti, pod jejichž patronací se vždy akce konají, upečou sladké či slané dobroty, které si kolemjdoucí mohou koupit za libovolný příspěvek vhozený do kasičky.

„Jsem ráda, že můžeme využít potenciálu nákupní galerie, kde denně projdou tisíce lidí, a přispět na dobrou věc. Dětské projekty podporujeme rádi a často, protože věříme, že děti si svou šanci zaslouží vždy a bez výjimek,“ uvedla k pravidelné akci Radka Kuchařová, marketingová manažerka Nákupní galerie Myslbek.

Stánek s pečivem můžete v nákupní galerii Myslbek navštívit dvanáctkrát do roka a koupit si dobrotu, na níž si pochutnáte s pocitem, že přispíváte dětem z krizových oblastí na lepší život. Přitom se nemusíte stydět požádat hvězdné patrony o autogram nebo společné foto – vždyť vás s nimi spojuje stejný charitativní zájem!

V minulých měsících jste měli možnost ochutnat lahůdky třeba z rukou Petra Vacka, Adély Gondíkové, Valerie Zawadské, moderátorek Míši Dolinové anebo Renaty Czadernové. Bylo tak možné přispět na dlouhodobé projekty UNICEF, nebo na momentální pomoc dětem v aktuálně krizových oblastech. Pokud jste šanci v uplynulé půli roku propásli, neváhejte a vydejte se nakoupit pečivo tuto sobotu 6. srpna.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Kam s dětmi, Maminka cestuje, pečení, pečení s dětmi, Patrik Eliáš, Myš, Pat, Mysl, Marketingová manažerka, Péče, Elia, Pec, Eliáš, Koláček, Elias, Sob