Maminka.czSlavní rodiče

Pepa a Jovanka Vojtkovi ukázali malého syna Adámka!

redakce 21.  9.  2012
Pepa a Jovanka Vojtkovi ukázali malého syna Adámka!
Rocker a čtyřnásobný tatínek Pepa Vojtek se konečně pochlubil svým nedávno narozeným synem Adámkem. Vzal ho i se svou ženou Jovankou na fotbal...

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pepa Vojtek a jeho manželka dorazili na fotbalový zápas při příležitosti zahájení sezóny divadel Broadway a Karlín. Jejich novorozený nesměl chybět.

Malý Adámek se narodil Pepovi a Jovance 24. srpna 2012. Po narození měřil 47 centimetrů a vážil 3,10 kg. Zatímco Jovanka si užívá roli rodiče poprvé, Pepa je už velmi zkušený tatík. Z předchozích vztahů má další tři děti - dceru Valentýnku a syny Pepu a Matýska.

Už na první pohled bylo vidět, že Pepa je na svého čtvrtého potomka patřičně hrdý a Adámek jeho podobou rozhodně nezapře! A i když měl Pepa sportovní povinnosti, mohl na synkovi, stejně jako všichni ostatní, oči nechat.

Velmi spokojeně vypadala i novopečená maminka Jovanka. "Všechno je v pohodě. Jsme taková šťastná rodinka. Role maminky se mi strašně moc líbí a starat se o mrňouska je velká radost. Každý den i noc s ním jsou jiné, nevyzpytatelné a překvapivé. Ale vždycky parádní," prozradila nedávno Jovanka a nejspíš to platí i nadále.

Témata: Slavní rodiče, Syn, Adam, Pepa, Jovanka, Velká radost, Fotbalový zápas, Úkaz, Šťastná rodinka, Ada, Áďa