Pes rodičů mi napadl syna. Rodiče psa brání!

10. 7. 2012 12:19
No tak to snad není možné, v životě bych k nim už nejela, pokud by tam pes byl, dala bych jim jasně na vybranou buď my nebo pes, absolutně nerozumím tomu, jak mu můžou dávat přednost před dítětem, tady není co řešit, příště se může stát něco hošího, a to snad už nedovolíš!
Hegy 10. 7. 2012 13:21
Souhlasím s Peťuletkou, nechápu, jak někdo může stavět zvíře nad člověka a ke všemu vlastní prarodiče. Udobři se raději s manželem, to by pro mně bylo důležitější mít pohodu a klid ve vlastní rodině. Přeji malému, aby byl co nejdřív fit hlavně na té dušičce. Až se babičce a dědovi začne stýskat po vnoučkovi, sami si najdou cestu a když ne, tak to nejsou prarodiče, pro které stojí za to se hádat s mužem a smutnit.
??? 10. 7. 2012 15:01
Naprosto maminku Martinu chápu. Něco podobného řeším s rodiči mého manžela. Nejenom že mají vlastního nevychovaného psa dlouhostrstou kolii, ale ještě k nim jezdí sestra mého muže, která má loveckého chrta a ještě teriéra. Tito psi jsou též nevychovaní. Nechávají je volně pohybovat po domě i dvorku a mě z toho vstávají vlasy hrůzou na hlavě. Kolie již jednou kousla synovce, ale ani to jim nestačilo a psi jsou nedotknutelní. Řešíme to tak, že na dceru dáváme dobrý pozor v přítomnosti kolie (já bych ji nejraději viděla na řetězu u boudy) a když přijede sestra s dalšími psi, tak tam prostě nejedeme. Nicméně babičku musím občas požádat o hlídání a nezbývá mi nic jiného než se modlit aby se malé nic nestalo. Je to velice těžká situace.
skalio 12. 7. 2012 21:18
Nesouhlasím s tímto příspěvkem a ani s jiným co se týká nevychovanosti psa. Pes si dovolí pouze to,co mu dovolí jeho pán a co se naučil. Pokud je to tak ,že pes napadl nějaké dítě,vinu nese majitel psa ... Měla jsem jezevčíka ,který se nehodí ( prý k malým dětem) , ale naše děti si dělaly co chtěli a on je nikdy nenapadl ,napadl cizí ,což jsem se divila ,ale proč???? Po nějaké době jsem přišla na to,že dotyčný chlapec ho kopl ,takže proč by po něm nevyjel??? Oni ti psi si moc dobře pamatují proč ...Vy by jste si dámy nechali jen tak ubližovat?? Žádný pes není problematický ,měli by jste si přečíst odborné články o psech a jejich páníkách.. A nějaké ty články o tom buď my nebo pes,tak to nevím, kde je inteligence.Pes má také duši a není to věc..
hegy 23. 7. 2012 10:39
Článek od Skalia patří snad do nějakého kinologického časopisu ne? Miluju takový kecy, že pes si dovolí jen to co mu dovolí majitel. Není to pravda, nikdy nebyla a nebude. Nevím, kde vzal Skalio informaci, že dotyčný chlapeček, o kterém se zde píše ubližoval tomu psovi. Pro každou správnou matku, která miluje svoje dítě je na prvním místě samozřejmě to dítě. A kdo to má naopak není prostě normální. Tečka.
a 25. 4. 2018 17:40
nauč se číst
6