Maminka.czSlavné maminky

Pila sperma svého muže, aby se dočkala početí. Televizní hvězdička Kourtney Kardashian udělá pro otěhotnění cokoliv!

Dita Mrázková 7.  6.  2022
Je už trojnásobnou mámou, kvůli třetímu manželovi a společnému potomkovi ale hodlá podstoupit naprosto všechno! Když páru nevyšlo umělé oplodnění, podstoupil celibát, dietu i následnou ajurvédskou očistu. Budou se novomanželé nakonec radovat z početí?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Hvězda reality show a jedna z klanu "Kardashianek", která má z předchozího vztahu dvanáctiletého syna Masona Dashe, devítiletou Penelope a sedmiletého syna Reigna Astona, se nedávno potřetí provdala.

VIDEO: Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu

Jejím vyvoleným je bubeník Travis Barker. Sám je dvojnásobným otcem téměř dospělých dětí, oba ale touží po vlastním potomkovi. Jenže ne a ne počít. Nepomohlo IVF, a tak se pár rozhodl pro vskutku netradiční cestu za početím. 

"Náš poslední odběr vajíček nebyl úspěšný, takže teď hodláme podstoupit opravdu hlubokou očistu. Jde o panchakarmu, tři tisíce let starou ajurvédskou metodu detoxikace, která z těla vyplaví všechny toxiny. Moje vajíčka tak budou kvalitnější," prozradila Kourtney svůj záměr.

Zřejmě ví, o čem mluví, sama s ní má už zkušenost – podstoupila ji před deseti lety, když chtěla podruhé otěhotnět. A prý to byla u jinak zarputilého novomanžela jediná možnost, jak početí napomoct.

A tak mají oba za sebou takzvanou detoxikační "předočistu". Ta se nesla v dost asketickém duchu. "Pět dnů jsme neměli žádný kofein, žádný alkohol, žádný sex, žádné cvičení a žádný cukr. Cítíme se úžasně a nyní začínáme týdenní pobyt v lázních, kde budeme denně podstupovat čtyřhodinové procedury," popsala Kourtney. 

Což ovšem bouřlivák Travis na síti okomentoval slovy, že mu chybělo v podstatě všechno zakázané. Kofein mu prý alespoň částečně nahradil čaj matcha, který pár v době detoxu denně popíjel.

Před těhotenstvím to chce detox! Pomůže kořenová zelenina i cvičení

"Jsem velmi vděčná, že to všechno Travis podstupuje se mnou. Nemyslím si, že to dokážu sama. Cítím, že je to něco, co musíme udělat společně. Mít spolu dítě znamená, že musíme být na stejné vlně," nechala se slyšet Kourtney.

A prozradila i další pikantnost ze svého intimního života. Její gynekolog jí ještě před očistou poradil naprosto "zásadní a jedinečný tip, jak otěhotnět a jak nastartovat štítnou žlázu", s jejíž funkcí měla Kourtney problémy. Navrhl jí totiž čtyřikrát denně pít manželovo sperma.

Přestože lékaře jeho mateřství chtivá pacientka poslechla, kýžený výsledek to zjevně nepřineslo. Zda páru pomůže ajurvéda, na to si asi budeme muset ještě počkat.

Témata: Láska a vztahy, Slavné maminky, Životy slavných, Instagram, Neplodnost a IVF, Otec, svatba, Umělé oplodnění, Početí, muzikant, Kim Kardashian, sperma, Kourtney Kardashian, Reality show, očista, Štítná žláza, detox, ájurvéda, Travis Barker, Hormonální léčba, Koutney Kardashian, Otěhotnění, Mason Dashe, Klan, Kouř