Maminka.czSlavné maminky

Pippa Middleton čeká třetího potomka: Co si zastánkyně zdravého životního stylu nehodlá odepřít ani u třetího těhotenství?

Dita Mrázková 14.  6.  2022
Tak jako je Pippa trojnásobnou tetou princů George a Louise a princezničky Charlotte, bude jí brzy už i její sestra Kate. S manželem Jamesem, tříletým synem Arthurem a roční dcerkou Grace se totiž těší na další přírůstek. Co vzkazuje všem maminkám a co nejvíc zbožňují její děti?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pippa Middleton Matthews platí za zarytou propagátorku zdravého životního stylu. Nejen po Londýně se pohybuje zásadně pěšky nebo na koloběžce, veškerý volný čas tráví s rodinou v přírodě a není tajemstvím, že miluje cvičení. Ani u jednoho ze svých těhotenství se nepřestala aktivně hýbat.

VIDEO: Svatba Pippy Middleton. Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce

Už když čekala syna Arthura, psala si fitness rozvrh s oblíbenými cviky, který pak zveřejnila, aby inspirovala další těhulky k pohybu. 

"Když jsem se dozvěděla tu šťastnou zprávu, že jsem těhotná, uvědomila jsem si, že musím upravit svou běžnou rutinu cvičení čtyř až pět dní v týdnu a najít způsob, jak bezpečně v něm pokračovat po celé tři trimestry. Naštěstí jsem netrpěla žádnými nevolnostmi, takže cesta těhotenské kondice byla nakonec fajn," svěřila se Pippa.

Už brzy trojnásobná maminka miluje také tenis, který v těhotenství rozhodně na hřebíček nepověsila. "Jsem tenisovou fanynkou už od dětství, jako hráčka i jako divák, a chtěla jsem pokračovat v bezpečném hraní po celé těhotenství."

Po půlroce od porodu Arthura Pippa sdílela, že se se svým synem začala v jeho čtyřech měsících věnovat plavání. "Je to teď jedna z našich nejoblíbenějších aktivit. Cvičení ve vodě pomáhá zaručit zdravý denní spánek a pohyb zlepšil i Arthurovo trávení. Vodní aktivita je skvělá forma cvičení, kterou můžete se svým dítětem absolvovat," sdílela před lety Pippa.

Vévodkyně Kate přiznala, že ji domácí výuka dětí vyčerpává a nezvládá matematiku

Rok po svatbě koupila se svým mužem Jamesem Bucklebury Farm – 70akrový safari park ve West Berkshire, kde si jejich děti přijdou vskutku na své. "Naše rodina miluje veškeré pohybové aktivity. Arthur i Grace zbožňují běhat 'nadivoko' po lesích, parcích i polích, nejlépe za doprovodu našich psů," nechala se slyšet Pippa.

Ze svých pěti vnoučat i toho, které už se brzy narodí, se těší také maminka Kate a Pippy Carole. Nazvala se praktickou babičkou, která se nebojí žádného dobrodružství. "Doufám, že uvidím více svou rodinu, než jsem kvůli covidu mohla v uplynulých letech. Chci běhat z kopců, šplhat po stromech a projít tunelem na hřišti. Vařit s nimi, tančit, jezdit na kole. Dokud budu moct, tak tohle všechno budu s vnoučaty dělat!" vyjádřila svá přání Carole, která se nemůže dočkat, až se stane otcem její syn James.

Témata: Těhotenství, Děti, Láska a vztahy, Rodina, Slavné maminky, Porodnice, Životy slavných, Děti a sport, Královská rodina, Syn, Dětství, slavné děti, monarchie, Sport, svatba, Cvičení, Princ George, Styl, Princ William, Pippa Middleton, Plavání s dětmi, Sestra, Vévodkyně Kate, Arthur, Grace, Sport na Heureka.cz