Piškoty Opavia se změnily. Také vám tak nechutnají?

jiřik 11. 10. 2015 10:39
Všiml jsem si již dávno že v ČR se toho změnilo velmi mnoho.
Bohužel většina věcí/výrobků i služeb jen k horšímu...
kopretina 29. 12. 2015 22:22
Velká pravda a to jsme byli v některých oblastech ,které se týkají dětí . Např.prevence zubního kazu,všeobecná prevence na špičce před ostatními státy,.....škoda
jana 11. 10. 2015 11:27
myslela jsem si že jsem si koupila prošlé fakt nic moc
Jaromir123 11. 10. 2015 16:40
A proč se vůbec zabývat nejídlem typu piškoty ?
vlasta 11. 10. 2015 22:49
Protože je to dost podstatný příkrm pro miminka. A vždy byly výborné a dalo se spolehnout, že minču nedávám nic špatného. Ovšem jestli to začali vyrábět Poláci tak ať si je naloží. Vrátíme se k pečení jako za dob našich maminek a babiček. >
Dasa 13. 10. 2015 00:14
Miminka o nic důležitého nepřijdou, když nebudou jíst piškoty se spoustou bílého cukru a bílé mouky. A piškoty z Polska bych dítěti fakt nedala
Kiwi 14. 10. 2015 20:57
A jéje. Další blbka, co si zas přečetla nějaké voloviny o cukru a o mouce ale nemá dost inteligence, aby poznala, že to jsou kraviny.
Michal 14. 10. 2015 22:30
Budu rád, pokud nám to vysvětlíte, já mám IQ 139 a opravdu, šíleně by mě zajímal Váš názor, proč nejsem schopný společně s ostatními kvalifikovaně se rozhodnout, že pšeničná mouka a cukr jsou sajrajt :)
kopretina 29. 12. 2015 22:24
Je důležitý v určitém měsíci na zkoušku přítomnosti lepku...zda se prokáže a přitom nezatíží ledviny a ostatní orgány.......
Gryf 13. 10. 2015 11:05
Mondeléz má problémy s kvalitou už dlouho, a není jediný, ale v případě značky Opavia je to vidět asi nejvíc. Nicméně doporučuji si nastrudovat produkty, a těm se pak v obchodě cíleně vyhýbat. Je to komplikace, často se mi stává, že jdu do obchodu pro pár věcí a odcházím s prázdnou, protože kvalita se zhoršuje, ale mám alespoň dobrý pocit, že nepodporuju podvnodníky a lháře. A po přesunu výroby do Polska nezbývá než polským zákazníkům popřát dobrou chuť, protože o mnoho těch českých doufám přišli.
Marcela 14. 10. 2015 01:03
Něco podobného se mi nedávno stalo s Be be Opavia sušenkami. Dělala jsem z nich takové ty výborné nepečené řezy. Sušenky v nich vždycky krásně změkly, ale posledně-stejný recept, ale sušenky zůstaly i po dvou dnech křupavé. Takže zklamaly. Asi taky nějaká nová a lepší receptura od výrobce. Mrzí mě to, protože tyto řezy jsme měli moc rádi.
mirka 21. 10. 2015 00:25
recept je jednoduchy -nekupovat!!!
Heffy 1. 11. 2015 13:05
Slušné mají v Lídlu. Připomínají původní Opávie a jsou za polovinu.
kopretina 29. 12. 2015 22:19
Děkuji za informaci.
Podívám se po nich. Opavie opravdu katastrofa. Zkoušela jsem u 7.měsíční dcery 1 piškot od Opavie na zkoušku přítomnosti lepku. Je fakt, že jsme měli po ruce dost vody,protože piškot nemohla dásněmi ani rozžvýkat,jak byl tvrdý...Což jsem neznala u mých předešlých dětí.Ještě jednou děkuji za tip, vyzkoušíme....
kopretina 29. 12. 2015 22:10
Příjemný večer,

též bych ráda reagovala. Zabývám se fakty,prosím pokud máte čas koukněte na test. Opavie piškoty .....výsledek opravdu špatný. Mám možnost porovnat u třetího dítěte a jsem velice zklamaná kvalitou aniž bych znala vaše reakce. Bohužel kvalita již není na prvním místě...
Zuzana 10. 4. 2017 10:02
Opavia sušenky už vůbec nekupujem, pečeme buchty a delame nepecene tvarohove dorty na korpus používáme cukrarske piškoty.
Je nám velmi líto že Opavia sušenky se už nedají jíst! Další věc je ze ve všem je palmovy olej!!
16