Maminka.czJen pro maminku

Plavky pro všechny postavy: V čem letos oslníte na pláži

Iva Endrychová 5.  6.  2014
Plavky pro všechny postavy: V čem letos oslníte na pláži
U moře i u rybníka nebo jen na zahradě budete za hvězdu, pokud zvolíte plavky vhodné pro váš typ postavy. Stačí jen správným střihem skrýt nedostatky a zdůraznit přednosti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Plavkové vzory se mění každým rokem. Letos nešlápnete vedle, pokud v obchodě sáhnete po zvířecích, květinových vzorech, pestrých barvách. Zaujmete však i plavkami v oblíbeném námořnickém stylu.

Pokud nemáte zrovna postavu konfekčního typu, využijte stále častější nabídky nakombinovat si u bikin spodní a vrchní díl sama. Vybrat si můžete z mnoha typů kalhotek i podprsenek. Volbou vhodného střihu můžete svou postavu opticky vylepšit.

Kalhotky

Vyšší kalhotky dokonale zahalí problematické partie bříška a třísel. Klasické bokové a bokové kalhotky šortkového střihu se hodí pro rovnou siluetu a pro ženy s chlapeckou postavou, protože zdůrazní boky a opticky potlačí rovný pas. Pokud máte krátké nohy, zvolte kalhotky s klasickým střihem, který prodlužuje postavu.

Podprsenka

Správná podprsenka by měla dobře držet prsa a nedovolit jim rozjet se do podpaží. Miniaturní trojúhelníčky jsou už minulostí a nesplňují nároky žen na plavkovou podprsenku.

Pokud máte větší prsa, zvolte plavky s kosticí a vybírejte těsnější obvod. Dejte si pozor, aby vám z vrchního dílu prsa nepřetékala. Malá prsa opticky zvětšíte, pokud zvolíte pro podprsenku výraznější barvy nebo nějaký zajímavý potisk.
Vyberte si z naší nabídky plavek:


Témata: Jen pro maminku, léto, Pláž, Moře, Plavky, Post, Plaz, Pošta, Správná podprsenka, Let, Dámské plavky na Heureka.cz