Maminka.czTěhotenství

GALERIE: S bříškem do plavek! Jak tráví letní dny nastávající maminky po celém světě?

Dita Mrázková 2.  7.  2022
Ať už jste po prvním trimestru nebo vám do porodu zbývá pár týdnů, užijte si společné okamžiky "2v1" jaksepatří. S chladivým koktejlem, lenošením na lehátku, v dobré společnosti. A hlavně nezapomeňte tyhle okamžiky s bříškem zvěčnit na památku. Inspirovat se můžete v naší velké galerii.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Letošní léto zatím není tak horké, a tak (snad) nehrozí všechny ty nepříliš romantické záležitosti jako nateklé nohy, nadměrné pocení nebo maxi únava z vedra.

VIDEO: Jak se připravit na porod?

Využijte toho a vychutnávejte si všechny chvilky s miminkem v bříšku do poslední minuty. Možná se vám v noci už špatně spí a přijdete si poněkud nemotorně, ale věřte, že na období těhotenství budete vzpomínat celý život.

Dobrý den, bříško ven: Proč těhotné v bikinách někoho pohoršují?

Jestli vyrazíte k moři, do kempu nebo na chalupu, je úplně jedno. Důležité je mít po boku pořádného parťáka. Dobrou kamarádku, psího přítele, nastávajícího tátu. Tak milé těhulky: Carpe diem!

Těhotenství v létě má svá specifika: Buďte připravena!
Jak zvládnout s bříškem horké léto? Pomůže zábal, správné prádlo, hořčík a lehký jídelníček
Zpívejte si celé těhotenství. Budete mít lepší náladu a šťastnější miminko!
Témata: Těhotenství, Porod, Galerie, Miminko, Jen pro maminku, Třetí trimestr, Druhý trimestr, První trimestr, léto, Plavky, Trimestr, Letní den, Okamžik, Lenošení, Bříško, Maminka, Koktejl, Dámské plavky na Heureka.cz