Maminka.czGalerie

Ikonické šaty slavných matek. Která ze 7 dcer světových celebrit v nich zazářila nejvíce?

Simona Formánková 21.  3.  2024
Podívejte se do fotogalerie na sedm dcer světových celebrit, které své maminky mají jako své vzory, a navíc hrdě vynesly jejich dechberoucí outfity po letech opět do společnosti! Kdo zazářil?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Půjčit si máminy lodičky, namalovat se jejími šminkami a vyzkoušet nejzajímavější šaty v šatníku – to dělají snad všechny malé holčičky. Ať chceme nebo ne, touží být jako my! A většinou jsou u toho navíc ještě neskonale roztomilé. Jenže co když šaty jsou drahé róby, které světové celebrity vynesly pouze jednou při speciální příležitosti, nebo dokonce na červený koberec? Ani v tomto případě tomu nemusí být jinak. 

Harper Beckham a Victoria Beckham

Klepněte pro větší obrázek

Tento snímek dcery Harper a svého manžela Davida sdílela Victoria Beckham před časem na sociálních sítích. Roztomilá blondýnka měla na sobě fialové šaty z matčiny vlastní módní kolekce. Victoria oblékla úplně ty samé už o něco dříve. Což naprosto dokazuje, že benjamínek manželů Beckhamových zjevně čerpá módní inspiraci od své stylové matky. 

Cindy Crawford a Kaia Gerber

Klepněte pro větší obrázek

Při příležitosti oslavy svých osmnáctých narozenin v roce 2019 vzdala Kaia Gerber hold své matce Cindy Crawford. Do společnosti vynesla ikonické kožené šaty Versace, ve kterých slavná modelka zazářila na MTV VMA v roce 1992. 

Angelina Jolie a Zahara Jolie-Pitt

Klepněte pro větší obrázek

Zahara-Jolie Pitt vynesla v roce 2021 při příležitosti předávání prestižních cen Oscar oslnivé šaty své matky Angeliny. Ta v nich zazářila v roce 2014. Angelina prozradila, že to udělala, aby podpořila udržitelnost. Zahara tak dala najevo, že nemá problém mít na sobě to, co už měla její máma. A to mnohem raději než něco zcela nového. 

Brooke Shields a Rowan Henchy

Klepněte pro větší obrázek

Brooke Shields měla tyto šaty na sobě, když byla nominována na Zlatý glóbus v roce 1998. Ale přiznala, že ani to nebylo tak výjimečné, jako když v nich viděla svou dceru Rowan. Ta si šaty slavné matky oblékla na svůj maturitní ples. 

Courteney Cox a Coco Arquette

Klepněte pro větší obrázek

Podoba Coco, která po 21 letech oblékla šaty své slavné matky, je neskutečná! Courteney sdílela tento porovnávací snímek na Instagramu a nazvala šaty „dobrou koupí“. Hvězda seriálu Přátelé měla šaty na premiéře v roce 1998. Její kolegyně Lisa Kudrow k fotce dokonce poznamenala: „Nemám slov...“

Lisa Rinna a Amelia Gray

Klepněte pro větší obrázek

Téměř 15 let předtím, než je oblékla Amelia, nosila tyto úžasné šaty Alaïa její matka Lisa Rinna. Poté je Amelia zdědila a Lisa je na ni zjevně velmi hrdá, protože snímek, na kterém jsou obě, sdílela na svých sociálních sítích. 

Kris Jenner a Kim Kardashian

Klepněte pro větší obrázek

Kim Kardashian oblékla tyto šaty na večeři korespondentů Bílého domu v roce 2010. Kris, její matka, na svém Instagramu prozradila, že šaty jsou Valentino a byly její „pýchou a radostí“ v 80. letech.

Témata: Galerie, Mateřství, Instagram, Celebrity, Matka, Sociální sítě, Victoria Beckham, Angelina Jolie, Oscar, Šaty, Harper, přítel, David Beckham, udržitelnost, Amélie, Lisa Kudrow, Coco, Kim Kardashian, Harper Beckham, Kris Jenner, Bílý dům, Kai, Courteney Cox, Lisa Rinna, Zlatý Globus